Helena Hysén om kärleken: Jag är inte bitter

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Det är sju år sen sedan Helena Hysén och Glenn Hysén gick skilda vägar.

Nu avslöjar Helena hur det går med kärlekslivet.

– Det finns alltid heta killar man tittar på, säger hon till Nöjesbladet

Förra veckan gav hon Anton Hysén inredningstips, och i kvällens avsnitt av ”Hyséns” stöttar hon honom i sin jakt efter kärleken när han ska på dejt.

Helena Hysén ställer mer än gärna upp för sina barn Anton och Annie när de behöver råd och tips.

– Det är väldigt öppet mellan oss tre. Och jag försöker stötta dem. De frågar mig ibland vad jag tycker och jag kan säga om de ska ge det en chans. Jag märker ganska snart om det är rätt eller fel, säger Helena Hysén och fortsätter:

– Sen skojar jag ju också. Jag har inte det inflytandet. Det är känslor som styr. Men om han ändå frågar så svarar jag.

I måndagens avsnitt berättar Anton Hysén att han gärna dejtar en sportintresserad kille, gärna en som har Liverpool som favoritlag.

– Han är grym i alla olika sporter. Då är det väl klart tydligt att man måste ha en partner som är aktiv. Jag menar inte att man måste hålla på Liverpool, om du förstår mig rätt. Eller helst inte Manchester United för då dör han väl. Jag tror allvarligt det inte skulle fungera över huvud taget. Det kan vara en superkille, superrolig. Hade han haft en tatuering med Manchester United tror jag Anton dött, skrattar hon.

”Jag är lite kräsen”

Helena Hysén, som skilde sig från ex-maken Glenn Hysén 2011, berättar att hon själv är inne i dejtingvärlden.

– Det är klart att jag dejtar. Det säger sig självt att jag gör det. Men jag är lite kräsen, som Anton säger i programmet: ”Min mamma är lite speciell”, säger hon och skrattar.

Foto: Anders Deros
Helena Hysén.

Men det finns ingen speciell i ditt liv? 

– Det finns alltid heta killar man tittar på, men nej det finns ingen speciell.

Helena Hysén säger att hon nästan uteslutet fått positiv respons efter förra veckans premiär av ”Hyséns”. Hon upplever dock att det finns de som fått fel uppfattning om hennes relation till exmaken Glenn Hysén.

– Responsen har varit otroligt bra. Det enda jag tycker är tråkigt är att man får uppfattningen att jag är bitter. Jag är absolut inte bitter! Jag är alltså så supernöjd med mitt liv som man kan bli, säger hon

– Jag känner ju inte Glenn längre. Det är snart tio år sen för tusan. Man utvecklas och går vidare och dejtar nya och får andra värderingar. 

”Hyséns” sänds på Kanal 5 och Dplay måndagar klockan 21:00.

Tre händelser i Kanal 5 som skapade rubriker 00:29
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM