Bröllopslycka för Henrik Fexeus

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Privat
Henrik Fexeus och Linda Ingelman har gift sig.

NÖJE

Den desperata jakten på en vigselförrättare är över och idag gifter sig äntligen Henrik Fexeus och kärleken Linda Ingelman.

– Det känns, var och är magiskt, säger han till Nöjesbladet.

Det var i maj som Nöjesbladet skrev att illusionisten och författaren Henrik Fexeus, 46, efterlyste en vigselförrättare. Han och blivande frun Linda Ingelman, 43, var desperata efter att fått nej på nej.

”Jag och min Linda kommer gifta oss i juli i Stockholm. Vilket är jätteroligt. Problemet är bara att vi inte hittar någon borgerlig vigselförrättare! Vi har nu kontaktat över 40 stycken via Stockholm Stad, och INGEN av dem kan/har lust att viga oss i sommar. Så nu ställer vi hoppet till er”, skrev han med rubriken ”VIGSELFÖRRÄTTARE SÖKES!”.

I går skrev Henrik på Instagram ”Wedding weekend börjar NU” och i dag lördag ska de äntligen bli man och hustru. Allt löste sig med andra ord.

Fick hjälp i sociala medier

– Är det något jag har lärt mig av den här resan så är det att ta hjälp av sociala medier. Alla är så snälla och välvilliga så varje liten sak vi behövt hjälp med har löst sig tack vare Facebook och Instagram, säger Henrik till Nöjesbladet och fortsätter:

– Från att vi hade mejlat 40-50 stycken och fått nej eller inget svar alls så stod det plötsligt folk på kö för att viga oss. Det var bara att välja och vraka så det blev en som bor nära oss, säger Henrik.

Han sitter i skrivande stund på ett hotellrum i Stockholm och dricker champagne och njuter av dagen.

– Vi gifter oss i innerstan, sen blir det en stor fest för våra 60 närmaste vänner. Det blir inget jättekalas med 300 gäster utan vi tyckte det räcker bra så här.

Andra gången gillt

Henrik har varit gift tidigare, men nu tycker han det känns som att det blir ”på riktigt”.

– Jag har ju smygtränat tidigare, men nu känns det bra och det här borde vi har gjort för länge sen. Och Linda kommer att bli den vackraste bruden, säger Henrik.

Tankeläsaren Henrik vet inte hur dagen kommer att bli, men han vet vad han önskar sig:

– Förutom att jag förutsätter att jag blir vigd så vill jag att alla inbjudna ska få en tillställning att minnas. Vi gör ju festen för oss och våra vänner och vi vill att de tar med sig någonting och kanske blir lite mer kära.

Henrik har barnen Sebastian och Nemo från sitt tidigare äktenskap och tillsammans har han och Linda sonen Milo, 6.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN