Publicerad:
Uppdaterad:

De är klara för paradiset

Av: Ninna Prage

Publicerad:
Uppdaterad:

Bildtextra: Kolla in alla de tävlande

1 av 11 | Foto: Julia Krischel Ålder: 25 år. Bor: Jönköping. Gör: Jobbar som makeupartist. Är: Omtänksam, glad och trygg. Är med i Paradise Hotel: För att ha jäkligt roligt och få ett minne för livet.

Ett ögonblick Alex Schulman, som är ny programledare i TV6:s andra säsong av dokusåpan ”Paradise hotel” med premiär om två veckor.

Foto: Lugnet före stormen Övre raden: Johannes Aasa, 21 år, Leonardo Chazarreta, 19, Petter Jansson, 24, Jean-Pierre Lopes Marques, 24, Andreas Ahlberg, 20, Emanuel Wäsström, 21. Nedre raden: Emelie Johansson, 20, Sandra Fransson, 20, Julia Krischel, 25, Melissa Cofield, 19, Lin Kowalska, 19.

– Jag är inte alls nervös. Tvärtom är jag förväntansfull. Men jag måste säga att det är med viss sorg jag leder det här programmet. Det innebär att jag inte kan njuta av det i tv-soffan på samma sätt som jag har gjort tidigare år.

Ni spelar in nere i Colombia just nu. Hur går det?

– Det går bra. Inspelningsplatsen är mycket vacker. Alla i produktionen är avundsjuka på deltagarna som får bo så flådigt. Själva bor vi på ett hotell som heter Mendihuaca, men vi kallar det Mendikräka eftersom alla blir magsjuka av den skämda maten. Men för tillfället mår jag bra. Har inte haft sladdrig mage på över 48 timmar, peppar peppar.

”Helgonlik”

Vilken är din stil som programledare, är du good or bad cop?

– Jag kommer att vara både ondskefull och helgonlik. Deltagarna kan aldrig riktigt veta säkert när jag kommer in och hälsar på.

Nöjesbladet kan i dag presentera samtliga deltagare. Vad har du att säga om gänget?

– Det är ett roligt, brokigt gäng. På ett eller annat sätt gillar jag dem allihop.

Älskar djupdykningar

Det har höjts på en del ögonbryn åt att du, som skrivit en roman och allt, ska leda ett skandalprogram. Känns det fortfarande rätt?

– Ja, varför inte? Jag har inget emot att sitta i ”Babel” och vara skarpsinnig, men jag älskar att göra djupdykningar i den här typen av sammanhang. Jag gillar att göra saker som inte ens jag själv väntat mig.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Normal avföring.

Publicerad:
Publicerad: