”Det värsta som visats”

Av: Anna Sköld

Publicerad:
Uppdaterad:

Här är första bilderna från Kanal 5:s nya skandalsåpa

1 av 4
En sexfest I Kanal 5:s nya såpa ”Kungarna av Tylösand” har deltagarna sex – öppet framför kameran.

Här är de första bilderna ur ”Kungarna av Tylösand”.

I nya skandalsåpan visar Kanal 5 hur berusade tjugoåringar har sex efter gratisspritorgier på krogen.

– Det är ett fascinerande program och alla kan ju inte titta på ”Allsång på Skansen”, säger Martin Akander, exekutiv producent.

I ”Kungarna av Tylösand” läggs tv-ribban på en helt ny nivå. Nu räcker det inte längre med guppande under täcker, utan här blir det sex och blottade könsdelar rakt in i våra vardagsrum.

Enligt Kanal 5 finns det inga moralika dilemman med att servera gratis sprit till tjugoåringar under en hel månad och sedan filma dem när de har sex på fyllan.

”En drömsommar”

– De är fullt medvetna om vad de har gett sig in på, och framförallt, de är ju myndiga och vuxna. Vi har lovat dem deras livs drömsommar och jag tror vi uppfyller det med råge, säger Martin Akander, exekutiv producent för programmet på Kanal 5.

Enligt Martin Akander sätter deltagarna gränserna för vad de gör framför kameran.

– Det finns ingen från produktionen eller Kanal 5:s sida som säger åt dem att göra si eller så utan det är deras egna val. Det här är dokumentärt.

Däremot är Kanal 5 noga med att påpeka att alla ungdomar, samt de som följt med hem på efterfest, har blivit grundligt informerade om vad det här innebär.

Tillgång till psykolog

De har också blivit omhändertagna av ett team på plats och har haft tillgång till en psykolog per telefon, både före, under och efter inspelningen.

Kanal 5 hoppas på höga tittarsiffror.

– Många skulle nog säga att det här är det värsta som har visats i tv. Andra blir nog fascinerade, och alla kan ju inte titta på ”Allsång på Skansen”, säger Akander.

Publicerad: