Här är nya oväntade Backstreet Boys

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Kvinnaböske, Anna Book och Dr Alban bildar grupp – med Brian från legendariska pojkbandet

1 av 5 | Foto: Hasse Anderssons Facebook
Brian Littrell, Dr Alban, Anna Book och Hasse "Kvinnaböske" Andersson.

Låter kombinationen Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Anna Book, Dr Alban och Brian Litrell från Backstreet Boys som en psykedelisk dröm?

I så fall kan drömmar slå in – för i sommar gör kvartetten reklamfilm tillsammans.

Redan förra året fick den svenska elektronikkedjan NetOnNet draghjälp i sina reklamfilmer av amerikanska pojkbandssuccén Backstreet Boys. Filmen, som utspelar sig på ett lager, ackompanjerades av bandets monsterhit ”Larger than life” som plötsligt döpts om till det mer produktanpassade ”Lager than life".

Udda kvartett

Nu verkar butikskedjan ha värvat flera folkkära svenska artister till sin reklamkampanj. På Instagram postade under måndagen sångerskan Anna Book ett foto på inga mindre än henne själv, Dr Alban, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Backstreet boys-medlemmen Brian Litrell.

– Så var vi då igång med den första nya reklamfilmen för NetOnNet tillsammans med lovely Brian Litrell från Backstreet Boys. Thank YOU for everything Brian, you are amazin, skriver hon.

”Jättetrevligt”

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson tog Instagram-rapporteringen ett steg längre, och spelade in en video tillsammans med Brian Litrell.

– Hej till Lasses vänner, det här är Brian från The Backstreet Boys. Det är en bra kille det här, säger Brian i videon och pekar på Hasse Andersson.

När Nöjesbladet når Hasse Andersson är han mitt upp i inspelningarna av reklamfilmerna.

– Vi är några stycken här, men jag vet inte hur mycket jag får säga. Det är lite hemligt. Men jag kan berätta att vi ska spela in filmer tillsammans och att det blir musik. Det är jätteroligt, säger han.

”Otroligt fin kille”

Hur känns det att ha fått umgås med en Backstreet boy?

– Det var jättekul och jättetrevligt. Han är otroligt fin kille med fötterna på jorden.

Har du själv lyssnat på Backstreet Boys?

– Jag tillhör ju inte den generationen, men lite grann genom mina barn och barnbarn. När jag berättade att jag skulle träffa Brian blev de så jäkla impade, där steg jag i graderna kan jag säga.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM