Jaime King skiljer sig från regissören – efter tolv år som gifta

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Jaime King och Kyle Newman har brutit upp.
Foto: AP och WIKIMEDIA COMMONS
Jaime King och Kyle Newman har brutit upp.

Förhållandet är över mellan Jaime King och regissören Kyle Newman efter över tolv år som gifta.

Skådespelaren har ansökt om både skilsmässa och om ett besöksförbud, skriver People.

Det var under måndagen som Jaime King, 41, lämnade in skilsmässoansökan, skriver People, och hennes ansökan om att Kyle Newman, 44, ska få ett besöksförbud godkändes delvis av domaren. Kyle Newman har fått ett tillfälligt besöksförbud fram till den 8 juni, när ett förhör ska hållas i frågan.

”Djupt ledsen”

Utöver det lämnade hon in en expressansökan rörande vårdnad och besök av barn, men den ansökan avvisades direkt av domaren.

En talesperson till Kyle Newman säger i ett uttalande till tidningen:

"Kyle blev djupt ledsen över Jaimes försök att få igenom domstolsbeslut baserat enbart på falska påståenden utan att ge honom någon möjlighet att svara. Som ett resultat var han väldigt nöjd med att domaren tillät deras barn att stanna kvar i hans vårdnad. När Kyle fortsätter att ta hand om barnen ensam, som han har gjort under hela denna pandemi, förblir han helt fokuserad på att sätta barnens stabilitet och välfärd först”.

Två söner

Jaime King har inte uttalat sig.

Exparet har sönerna James Knight, 6, och Leo Thomas, 4, tillsammans och gifte sig i november 2007. De träffades under inspelningen av filmen ”Fanboys”, som Kyle Newman regisserade.

Jaime King är känd från filmer och serier som ”Hart of Dixie”, White chicks” och ”Black summer”, medan Kyle Newman regisserat filmer som ”The hollow” och ”Barely Lethal” och musikvideor till artister som Taylor Swift och Lana del Rey.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN