”Är miljonskrällen som behövs på V75”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Skellefteå • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MARIA HOLMÉN, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Per Linderoth och Golden News är en jätteskräll på V75.

Sportbladets experter har dragit in över 13 miljoner kronor till andelsköparna sedan starten av 2019.

Inför lördagens V75-omgång på Skellefteå har Sportbladets experter synat omgången. Här är profilernas vassa spikar, miljonrensare och tänk på att, där du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– Han kan vara den miljonskräll som behövs, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt drag.

– Min miljonrensare kommer med toppform, säger Sportbladets Mattias Karlsson.


ANNONS: Här går du med i Sportbladets andelslag och kan ta rygg på V75-andelarna. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Skellefteå med spelstopp klockan 16.20.

Sportbladets experter har synat omgången med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 09.44, lördagen den 5 oktober.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

8 Giant Shadow (V75-1) har övertygat stort i regi Björn Goop med fem raka segrar och jag finner ingen anledning till gardering.

5 Vixus (V75-3) är ett vinstrikt kallblod från Finland, jag tror att han bara är bäst i det här loppet och vinner.

6 Carmine Am (V75-6) kan jag inte se missa ledningen efter en bit i det här loppet och även om distansen är dryg når de inte honom.

Miljonrensarna

1 Eder Bob (V75-5) kan öppna snabbt och det fina utgångsläget passar honom därmed perfekt, han bör vara garanterad en fin resa. Open stretch till slut kan passa bra och han är värd att se upp med. Bike på nu! 12 procent.

6 Golden News (V75-7) vet jag att tränare Per Linderoth håller högt och den här gången ska han tävla med rycktussar för första gången. Han kan vara den miljonskräll som behövs på V75. Två procent.

Tänk på att...

... V75 i morgon avgörs i Skellefteå och Skellefteå är en av två banor i Sverige som har open stretch, till skillnad från Åby, som är den andra open stretch-banan, har dock Skellefteåtravet dock bara ett spår.

... 2 Majet af Djupmyra (V75-2) blir hårt betrodd, man ska dock inte alls nonchalera det sjuåriga stoets höga galopprocent och hon kan mycket väl vara borta redan på kör i detta lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Tror inte man behöver gardera 6 Carmine Am (V75-6). Det såg strålande ut senast och nu ser det ut som enkel spets. Visst var 14 Ragazzo da Sopra smått osannolikt bra senast, men det är 40 meter att ta in.

1 Macelleria (V75-7) är riktigt bra och jag litar på att Per Lennartsson löser den här uppgiften tillsammans med hästen. Om man inte kan svara ledningen får han gå ut och avgöra ...

Miljonrensarna

9 Loving You Deeply (V75-2) ser ut att ha formen på rätta stället nu och köra denna gång av duktige Mats Djuse. Kan mycket väl skrälla i det här vidöppna stoloppet. Strecka annars så länge plånboken räcker. Fem procent.

Passa även 2 Gossip’s Lord i V75-4. Är snabb ut i volt och skulle nog kunna hitta till ledningen för att kanske släppa till någon. Satt fast med precis alla krafter sparade i den förra starten. Kommer med toppform! Nio procent.

Tänk på att...

... att det är open stretch på banan, ett extraspår på upploppet.

... 7 Gold Narva (V75-1) definitivt har kapacitet för att fälla den stora favoriten som kommer med raka segrar.

... det verkar inte som att 12 Tangen Haap (V75-3) har den riktiga formen, skulle naturligtvis varit tidig i ett sånt här lopp annars. Men nu rankas han ner från det risiga utgångsläget.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Det gäller för 8 Pave Faks (V75-3) att hålla reda på benen. Lyckas häst och kusk med det är jag ganska övertygad om att han segerstrider nu. Det blir barfota runt om och jänkarvagn. Dödens och slut?

6 Carmine Am (V75-6) var strålande fin senast och står bra till här. Bör bli ledningen och hur övriga ska kunna brotta ner honom då har jag svårt att ta in. Känns som en bombspik!

Miljonrensarna

Det låter intressant på 7 Jazza Håleryd (V75-2). Loppet är vidöppet i min bok och det här stoet vill jag lyfta fram. Det kan bli barfota runt om nu och säkre Jepson hoppar upp i sulkyn. Bra känsla kring detta ekipage. Nio procent.

1 Eder Bob (V75-5) är härdad i tuffa V75-lopp på sistone och fick ett bra spår. Ska dessutom gå med jänkarvagn för första gången på tre år. Det kan nog ge en rejäl kick och från rygg på ledaren är han tidig. 12 procent.

Tänk på att...

... helgens omgång körs på Skellefteåtravet och där är upploppet ganska kort (175 meter) och det är open stretch på banan – ett extra innerspår över upploppet.

... 8 Giant Shadow (V75-1) blir stor favorit på att han radat upp segrar. Nu är det en tuff uppgift från det här spåret. Ingen lek.

... 1 Macelleria (V75-7) är grym, blir inte spåret en fälla så vinner han.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

8 Giant Shadow (V75-1) står för klassen i inledningen och kommer med ett staket. Han har sett bra ut i de senaste starterna trots att han brottats med tuffa utgångslägen. Jag vet att Björn håller hästen högt och trots det sämsta utgångsläget tror jag han bara är bäst. Jepson upp känns bra och jag tror man är offensiv direkt, från positionen utvändigt om ledaren styr han detta och vinner.

Miljonrensarna

2 Gossip’s Lord (V75-4) är en formstark herre som klarat spår två i volt tidigare. Han är även snabb ut och jag tror att det kan bli en perfekt resa på innerspåret. Nio procent.

1 Eder Bob (V75-5) går bra hela tiden och har lottats till bästa tänkbara utgångsläge. Han är snabb ut och Magnus A Djuse kan välja taktik. Det finns open stretch i Skellefteå vilket ger honom chansen. Får inte glömmas till 12 procent.

Tänk på att...

... V75-2 är ett öppet stolopp med tillägg. En miljonrensare kan vara 13 Ava som gjorde ett riktigt bra lopp senast. Visst, hon står tufft inne men med rätt resa kan allt hända.

... Robert Bergh har tre hästar i V75- avslutningen. 1 Macelleria blir storfavorit och det underlättar om stallkompisarna ”hjälper” till i spetsstriden och han kan hålla upp den.


ANNONS: Här kan du ta rygg på poddsystemet ”Spets & Slut” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Blogg” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

8 Giant Shadow (V75-1) verkar vara en riktig kanon. Hästen har inte förlorat i Björn Goops regi och trots att det är ett uselt utgångsläge över kort distans kommer jag att spika. Känns som en klass bättre än de andra och borde defilera hem inledningen.

3 Art Kjarvald (V75-3) har passande förutsättningar över den korta distansen att vinna detta kallblodslopp. Magnus A Djuse är optimistisk.

Miljonrensarna

1 Eder Bob (V75-5) låter det onekligen väldigt intressant ut på. Tränaren Anna Näslund deklarerar första bike i hennes regi och från ett spännande läge måste hästen räknas med segerchans. 12 procent.

I samma avdelning, hittar vi en jätteskräll som jag tycker är kul att ha med på kupongen. 9 Wasa Warrior kan faktiskt vinna om det skulle klaffa längs vägen. Nöjd tränare i Aleksi Kytölä. Två procent.

Tänk på att...

... vi har ett open stretch i Skellefteå vilket inte har samma effekt som Åbys men har man en speedig häst kan det gå att ta sig förbi den sista biten.

... upploppet mäter korta 175 meter. Tidigare har man haft en del problem med banans kvalité men enligt flera aktiva har man fått ordning på den biten sedan i somras.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

3 Art Kjarvald (V75-3) håller toppform för dagen. Motståndet är överkomligt. Han är snabb ut och går både i ledning och bakifrån, säger Stig-Jarle Röste. Jag chansspikar.

Miljonrensarna

8 Doctor Doxey Zenz (V75-6) är i toppform. Mathias Andersson är nöjd med att de blev ensamma på 20 meters tillägg. Kommer att sitta bra till direkt. Ska med på kupongen. Två procent.

Tänk på att...

... 8 Giant Shadow (V75-1) har fem raka segrar. Kan gå vägen igen.

... 7 Jazza Håleryd (V75-2) möter lämpligare motstånd nu.

... 2 Gossip’s Lord (V75-4) kommer att köras i ledningen om han når dit.

... 9 Ellis Pride (V75-4) har ett passande läge.

... 14 Ragazzo da Sopra (V75-6) gynnas av lång distans.

... 1 Macelleria (V75-7) har bra läge.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav