Världsstjärnan Russell Crowes fina gest till svenska fansen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Russell Crowe är i Stockholm och på lördagen passade han på att överraska ett fan på ett konditori.

– Russell bestämde sig för att träffa killen och ta en kaffe och en pratstund med honom, förklarar en av Hollywoodstjärnans bandmedlemmar på Instagram.

Australiske Hollywoodstjärnan Russell Crowe är i Sverige och har siktats flera gånger i Stockholm den senaste veckan. Bland annat har han åkt elsparkcykel på stan.

Officiellt är han i Stockholm för att spela in musik med sitt band Indoor Garden Party. Han tar hjälp av producenten Carl Falk som även står bakom Aviciis postuma album ”Tim” som släpptes för två dagar sedan.

Under helgen besökte Russell Crowe och hela bandet Mr Cake i Stockholm som ägs av ”Dessertmästarna”-profilen Roy Fares och Mattias Ljungberg.

1 av 4 | Foto: Mattias Ljungberg

En i bandet förklarar på Mattias Ljungbergs Instagramstories att Crowe har uppmanat människor i Stockholm att höra av sig på Twitter om de vill att han och bandet ska komma och hälsa på och kanske göra en överraskningsspelning. På konditoriet träffade Crowe en svensk kille som skrivit till sin idol och förklarat att han gillat honom sedan han var liten.

– Russell bestämde sig för att träffa killen och ta en kaffe och en pratstund med honom, säger personen som är en medlem i bandet.

Ägaren har också lagt upp en film på Instagram där man ser bandet och Russell Crowe sjunga en låt på uteserveringen medan flera gäster filmar den unika händelsen.

– Det var väldigt trevligt att ha Russell på besök. Trots att han är en världsstjärna var stämningen lugn och familjär. Han pratade mycket med sitt sällskap och bjöd till och med på sång innan de gav sig av, säger Mattias Ljungberg till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN