Därför rusar börsen uppåt – trots att pandemin fortsätter

PODD Experten om hur din ekonomi kan påverkas av ett turbulent år för världsekonomin

Av: Marcus Ulvsand

Publicerad:
Uppdaterad:

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Vi jobbar på att förbättra vår podcastspelare i appen, vänligen uppdatera din app i Google Play och AppStore för att få den senaste versionen.

I våras rasade världens börser när pandemin drog över världen. Ett drygt halvår senare är läget annorlunda - börsen har hämtat in hela raset från i våras, och i början av oktober nådde Stockholmsbörsen nya rekordnivåer.

Hur hänger det här ihop egentligen - och vilka andra viktiga händelser under hösten kan få direkta konsekvenser för världsekonomin? Det pratar vi om i dagens avsnitt - gäst är Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är en daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Foto: Kallestad, Gorm / TT

Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE