Bianca Ingrosso: Jag vill adoptera barn

Drömmer om att bli mamma

avLouise Åström

1 av 5

Bianca Wahlgren vill bli mamma.

Resorna till fattiga och krigsdrabbade länder har påverkat henne och gjort att hon har nya mål i livet.

– Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet, säger hon till Veckorevyn.

Bianca Ingrosso driver en populär blogg och håller just nu på att filma en ny säsong av tv-programmet ”Wahlgrens Värld”. Nu berättar hon att hon även drömmer om att bli mamma. I en stor intervju med Veckorevyn berättar hon att hon vill adoptera barn och att hon har nya mål inom karriären.

– Jag vill bli mamma. Jag vill adoptera och jag vill jobba mer med välgörenhet. Och så vill jag bo i ett vitt hus med svart tak någonstans i Stockholm, säger hon till magasinet.

”Jag älskar barn”

Det har blivit flera resor med hjälporganisationer där Bianca träffat fattiga barn och familjer. Hon har bland annat rest tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren och mött familjer som flytt från Syrien. Resorna har påverkat henne och fått henne att vilja hjälpa till.

– Jag älskar barn. Jag har varit på två resor med hjälporganisationen Unicef och vill bara adoptera varenda unge. Jag känner bara att om man har möjlighet att hjälpa någon att få ett bättre liv, så kan man göra det. Och jag vill gärna jobba med barnhem på något sätt i framtiden, säger hon.

Nöjesbladet har sökt Bianca Ingrosso.

ARTIKELN HANDLAR OM