Äntligen kräftskiva: Allt för en lyckad kräftfest!

Artikeln innehåller annonslänkar

Fira ut sommaren med en härlig kräftskiva.
Kräftor, goda tillbehör och härlig stämning kommer man långt med.
Men missa inte dekorationerna som gör skaldjursfesten till en kräftskiva!

Samla vännerna för en trevlig kväll med kräftor och goda tillbehör. Maten, dryck och roliga samtal är förstås det viktigaste inslaget på en kräftskiva, men dekorationerna och detaljerna är minst lika viktiga – det ska synas att det är kräftfest!

Allt du behöver för en lyckad kräftskiva

Förutom tallrikar och glas är det viktigt att lägga ett stort, för att inte säga enormt, fokus på dekorationerna för att lyckas med kräftskivan.

Klassiska månlyktan

Månlyktan är praktiskt taget ett måste på kräftskivan. Via Partykungen kan du klicka hem lyktan som verkligen sätter stämningen kräftskivan, läs mer och köp här! (Annons)

Snyggt uppläggningsfat

Använd stora uppläggningsfat till kräftorna och dekorera med krondill. Häll över så mycket av kräftlagen som det går för at bibehålla smaken. Det här lekfulla fatet är format som en fisk och tål att diskas i diskmaskin. Läs mer och köp här! (Annons)

Partyhattar

Det är ingen kräftskiva utan löjliga små partyhattar i papp! Papphattar i sexpack från Partykungen. Läs mer och köp här! (Annons)

Dryckeskylare

Stilren champagnekylare i rostfritt stål där du såklart även kan kyla flera flaskor med vin, öl, alkoholfritt och snaps. Från Table top stories som finns att köpa via Cervera. Läs mer och köp här! (Annons)

Bordstabletter

Färgglada bordstabletter i papper med fina kräftor, från My perfect day. Läs mer och köp här! (Annons)

Skaldjursbestick

Med ett skaldjursset med skaldjursgafflar och tänger kommer du och dina gäster åt allt det goda på kräftan. Setet kommer från Kitchen craft, läs mer och köp här! (Annons)

Skyddande hakklappar

Skydda dina egna och gästernas kläder från kräftstänk med hakklappar. De här hakklapparna har dessutom snapsvisor på sig för att få igång festen. Läs mer och köp här! (Annons)

Girlang med kräftor

En 3,6 meter lång röd pappersgirlang med massor röda kräftor på rad, från Partykungen. Läs mer och köp här! (Annons)

Servetter med kräftor

Servetter som matchar bordstabletterna, också från My perfect day. Läs mer och köp här! (Annons)

Snapsglas med kräftor

Snapsglas för 4 cl dryck med texten ”Kräftor kräva denna dryck”, från Buttericks. Läs mer och köp här! (Annons)

Pajform

Kräftröd stor pajform till den goda västerbottenostpajen från Le Creuset. Läs mer och köp här! (Annons)

Mobil högtalare

Kan du inte heller fler snapsvisor än Helan går? Då är den här prylen perfekt till dig! Det är en multifunktionell lykta och högtalare som dessutom kan användas som vinkylare eller ishink. Kommer från Nordic Luxx och finns i tre olika storlekar, läs mer och köp här. (Annons)

Publisert:

LÄS VIDARE