Showbiz-paret Andrés Esteche & Carl Olof Berg:

avStina Nygårds

Publicerad:
Uppdaterad:

"Vi är väldigt kära i vårt badrum"

Deras kompisar vill komma hem till dem och bada.

Så lyxigt är det i badrummet hos samboparet Andrés Esteche och Carl Olof Berg.

Stilfull inredning, mysbelysning och golvvärme lockar.

Foto: CAROLINA BYRMO
Spegeln är en av Andrés Esteches badrumsfavoriter. ”Det är väldigt nice att den är så bred att vi kan stå där båda två”, säger han.

Det är framför allt tre grejer som musikalstjärnan Andrés Esteche och koreografen Carl Olof Berg gillar att visa upp när de har besök i sin lägenhet i Stockholm. Först är det köket och den vackra utsikten. Sedan bjuder de in gästerna i badrummet så att de får känna på golvvärmen, kolla in badkaret och ta in den mysiga atmosfären.

– När det kommer gäster vill man ju att det ska vara lite snyggt, alla mina 1? 000 hårprodukter ska inte stå framme, skrattar Andrés Esteche.

Det snygga badrummet var en stor anledning till att paret valde att köpa just den här lägenheten för 1,5 år sedan. De är stolta över sitt badrum och får mycket beröm för det.

Lyxigt med levande ljus

Skrytrum? Javisst, men mycket mer än så. Just nu är båda två inne i en intensiv arbetsperiod och då blir avkopplingen i badrummet extra viktig.

– Badar gör vi var och varannan dag. Det är så skönt att längta hem – ”Åh, jag vill ligga i badet, dra ned dimmern och mysa”. Det är verkligen a och o, säger Andrés Esteche.

– Levande ljus förvandlar vilket badrum som helst. Det blir som ett spa eller ett lyxigt hotellbadrum, fortsätter hans sambo.

”En egen liten värld”

Här finns inga överbelamrade krokar eller onödiga prylar som ligger framme och skräpar. Däremot propra handdukar, snygga parfymflaskor och ett elegant bonsaiträd. Vackra och väldoftande ljus. Allt ger en helhetsupplevelse av lugn och lyx. När man känner golvvärmen under fötterna står man gärna kvar därinne, helt enkelt.

– Badrummet är vår reträtt. Som en egen liten värld i lägenheten. Det är vardagslyx, säger Carl Olof Berg.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Trädgård