”Jag hällde kiss i hans rakvatten”

RELATIONER

Läsarnas egna berättelser – så hämnas de på exen

Foto: THINKSTOCK

”Hans polo blev ett linne…”

Jag blev skitsur när jag blev dumpad av en kille. Hade en polotröja hos mig som var hans.

Jag klippte av halsen och ärmarna så det blev ett linne. :-)

La den sedan i hans brevlåda!

”Carin”

”Jag kastade in en tegelsten medan de hade sex”

Min kille var otrogen mot mig. Jag hade precis börjat ana vad som hände så jag följde efter honom när han skulle ”träffa några polare för att se fotboll”. Såg att han gick in hos en kvinna. Då brast det för mig. Jag repade hans bil och kastade in en tegelsten genom fönstret medan de hade sex med varandra.

Då fick han bråttom ut. Sen kom det där: ”Det betyder ingenting”. Yada yada...

Jag mådde bra efter tegelstenen, den träffade ju ingen.

”Mi”

Exet hade tinnitus – fick undulater i present

Jag köpte undulater i present till honom från barnen. Han var tvungen att ta hand om dem och han lider av tinnitus.

När han kom förbi hemma hos mig plockade han på sig saker som han tyckte var hans och sånt som var hans. Så jag laddade hem ett datorvirus och la på en strategiskt placerad diskett. Disketten plockade han sen på sig.

”Anni”

Jag kissade i en plastmugg och ­ hällde det i rakvattnet!

När jag kom på att min f d man vänsterprasslade och ­låtsades att han själv köpt nytt rakvatten (som han faktiskt hade fått från flickvännen), så gjorde jag ett litet tillägg till rakvattnet... När han gick ut en kväll skruvades korken av.

Jag hade kissat i en plastmugg och hällde sedan det i rak­vattnet! Det var ungefär samma färg, jag behövde bara ­skaka flaskan lite och så var det gjort! Han märkte det aldrig, men jag tyckte det var hemskt roligt varje gång han använde rakvattnet.

Nu är vi skilda sen 15 år men jag skrattar fortfarande gott åt det!

”Mia”

Jeansjackan var hans favorit…

Efter att jag fått veta att min man varit otrogen och haft ett förhållande med en av mina bästa vänner i två månader, så kastade jag ut alla hans kläder, böcker och personliga ägodelar i sopnedkastet.

Det enda jag lämnade kvar i garderoben var hans jeansjacka som han haft sedan han var 14 år, men den strimlade jag i remsor.

Sen gick jag lös med att hacka sönder hans antika skrivbord med en mejsel samt klippa sönder tyget på hans dyra läsfåtölj. Allt gjort med en underbar känsla i ­magen.

”Mia”

’’Hårgele i hans dyra skrytskor’’

Jag var ihop med en ­kille som var dum i huvudet. En kväll kände jag ett starkt behov av att ge tillbaka. Jag var skitledsen och började med att riva sönder hans kläder, men det kändes så hopplöst klyschigt. Då såg jag hans favoritskor i hallen och kom på en fenomenal idé!

Sekunden efteråt stod jag med hans jäkla hårvax och hårgele i händerna och klämde ner innehållet i de dyra skrytskorna. Mycket roligare än att riva trasor!

Dagen efter ringde han från sitt jobb. Skitförbannad: ”Vad i helvete har du gjort med mina skor?! Jag sitter fast!” Det kändes härligt.

”Susanne”

”Hoppas att hans mamma öppnade brevet’’

I början var det jättebra, men sista halvåret blev han hysteriskt svartsjuk och skrek åt mig varje dag. Samtidigt var han själv världens äckel och kladdade på andra tjejer när jag inte såg.

Jag gjorde slut och gick direkt för att testa mig för klamydia, vilket jag inte hade.

Men några månader senare testade jag mig igen och när jag fick veta att provsvaret var positivt skyndade jag mig att säga hans namn och adress.

Jag hoppas att det var hans mamma som öppnade brevet eftersom hon brukade göra det.

Det känns rättvist på något sätt, eller i alla fall som en liten kompensation för allt han utsatte mig för.

”Lisa”