Polisen hyllas – för sin lek med barnen

Publicerad:
Uppdaterad:

GODA NYHETER

Efter en utryckning såg polisen Brandon Fleming till att tillbringa lite tid med barnen i området. Två flickor fick bland annat med honom i sin docklek.

Nu hyllas han för den hjärtevärmande gesten.

Att vara polis är mer än att bara jaga busar. Det blir extra tydligt när man ser bilderna på polisen Brandon Fleming från South Hill i den amerikanska delstaten Virginia.

För några dagar sedan ryckte han ut för att kolla upp en misstänkt gasläcka. Det visade sig att det inte var någon fara, så Brandon såg till att lägga tiden på annat, rapporterar CNN. Som att rita och leka med dockor med barnen i området, till exempel.

”Vem gillar inte att leka med barn?”, skriver Brandon Fleming på Facebook.
Foto: Iesha Roper Boswell/Facebook
”Vem gillar inte att leka med barn?”, skriver Brandon Fleming på Facebook.

Hyllas av medborgarna

En förälder fotograferade mötet och delade med sig av bilderna på Facebook. Där hyllas Brandon i kommentarsfältet.

– När jag fick det här jobbet så visste jag att det var mer än att bara skriva böter och vara den tråkiga personen hela tiden. Jag tänker att om jag kan vara ljuspunkt i någons vardag, så är det det enda som spelar någon roll, säger han till kanalen.

Många av de personer som kommenterar bilderna berättar om sina egna möten med Brandon. Han tycker själv att han hyllas mer än han förtjänar, men att han så klart uppskattar de fina kommentarerna.

”De var så snälla mot mig och jag är tacksam för att jag fick vara med och leka med dem”, skriver han i en kommentar på Facebookinlägget.

Publicerad:

LÄS VIDARE