Källa: Markles släktingar får egen realityserie – om marijuanaodling

avJakob Meijer

1 av 2
Meghan Markle.

Efter giftermålet med prins Harry är intresset för Meghan Markle och hennes familj större än någonsin.

Nu ska det vara klart att hertiginnans brorson Tyler Dooley får sin egen realityserie, rapporterar Mirror.

Där kommer man få följa Dooleys liv – som marijuanaodlare.

I maj gifte sig ”Suits”-skådespelaren Meghan Markle och prins Harry. Både för- och eftersnacket har till stor del handlat om Markles familj. Och vad det verkar lär alla fans få lära sig ännu mer om den framöver.

Enligt Sunday Mirror ska Meghan Markles brorson Tyler Dooley vara klar för en ny realityserie. Dooley, som driver en marijuanaodling i Oregon, där cannabis är lagligt, ska ha fångat ett produktionsbolags intresse.

– Producenterna är fascinerade av Tyler och hans familj, och hur deras liv skiljer sig från Meghans, säger en källa till sajten.

– De tror att tittarna kommer att älska honom och resten av familjen Dooley, och bli tagna av deras såpoperaliv.

Fick inte komma på prinsbröllopet

Tyler Dooley är son till Meghan Markles halvbror Thomas Markle jr. Inför bröllopet i maj medverkade Dooley och hans mamma i morgonprogrammet Good morning Britain där de berättade att de inte var inbjudna till vigseln.

Det innebar dock inte att Dooley lät bli att uppmärksamma sin fasters stora dag. Till prinsbröllopet gick Dooley ut i media och berättade att han tagit fram en ny produkt som han gett namnet ”Markle’s sparkle”.

En som var inbjuden var Markles pappa Thomas Markle. Tanken var att han skulle lämna över sin dotter till prins Harry. Men bara dagarna innan vigseln uppdagades det att han sålt papparazzibilder på sig själv där man ser honom förbereda sig inför bröllopet.

Meghan Markles halvsyster Samantha Grant påstod i en tv-intervju att det var hon som föreslog fotograferingen. Syftet med bilderna var att framställa Thomas, som hon menar fått negativa rubriker i brittisk media, på ett positivt sätt.

Thomas Markle dök till sist aldrig upp till bröllopet. Bara sex dagar innan drabbades han av en hjärtinfarkt och tvingades till operation, vilket hindrade hans medverkan.

ARTIKELN HANDLAR OM