Paris Jacksons partynatt – efter rehab

20-åringen lade upp film där hon röker ur en bong

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Paris Jackson var nyligen på rehab.

Michael Jacksons dotter har också de senaste veckorna hamnat i media efter ett påstått självmordsförsök.

Nu skapar hon rubriker igen. På tisdagsmorgonen, lokal tid, lade hon upp en film där hon röker ur en så kallad bong.

Det var den 16 mars som TMZ rapporterade att Paris Jackson hade förts till sjukhus efter att ha försökt ta livet av sig. Enligt poliskällor till den amerikanska nöjessajten ska de larmats till hennes hem i Los Angeles 07.30 på morgonen, amerikansk tid. Då hennes tillstånd uppgavs vara stabilt fick hon lämna sjukhuset samma dag.

I samma veva slog dock en påtagligt ilsken Paris tillbaka mot uppgifterna i ett inlägg på Twitter:

”Det är åt helvete era lögnare”, skrev hon och syftade på TMZ.

Men nu undrar allt fler hur kändisdottern egentligen mår. I morse, 04.20 lokal tid, publicerade hon en story på Instagram där hon röker något ur en så kallad bong av glas, något som vanligtvis används för cannabis. I bakgrunden hörs en uppmuntrande mansröst. Paris har även lagt till flera animerade cannabis-blad i filmen.

I delstaten Kalifornien är det sedan något år tillbaka lagligt för alla över 21 år att inneha 28 gram cannabis, en åldersgräns Paris når om drygt en vecka.

Den senaste tiden har Paris, som är dotter till den döde popstjärnan Michael Jackson, fått utstå mycket negativ uppmärksamhet efter dokumentären ”Leaving Neverland” där Wade Robson och James Safechuch anklagar Jackson för sexuella övergrepp mot dem när de var barn. 

1 av 2

I en tidigare intervju med magasinet Rolling Stone har Paris berättat hur knäckt hon var över anklagelserna och att hon hade försökt ta sitt liv vid flera tillfällen. Första gången ska ha varit då hon var 15 år:

– Jag hatade mig själv, dålig självkänsla, jag trodde inte att jag kunde göra något bra, jag tyckte inte att jag var värd att leva.

Men så sent som i januari rapporterades det att Paris hade lagt in sig själv på rehab för att återhämta sig såväl fysiskt och psykiskt.

– Efter ett år fyllt av arbetsuppdrag som tog henne över hela världen bestämde sig Paris att hon behövde tid att starta om och prioritera sin fysiska och psykiska hälsa. Hon ser fram emot att komma ut ur det här som en ny människa och redo att ta itu med nya spännande projekt, sa en källa till People.

Publicerad:

LÄS VIDARE