”Generalfel, så klart – jag måste tokvarna”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 24 februari på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Publicerad:
Uppdaterad:
Markus Waldmüller och Diamond Hall är ett skrälltips på V86 i kväll.
Foto: MIKAEL ROSENQUIST/TR BILD
Markus Waldmüller och Diamond Hall är ett skrälltips på V86 i kväll.

TRAV

V86 avgörs på Jägersro och Solvalla i kväll med en jackpott på 18 miljoner kronor.

Sportbladets experter har synat omgången med sina vassa spikförslag och miljonrensare.

Du har möjlighet att rygga Sportbladet-experternas andelssystem via länkarna nedan.

– Diamond Hall blir bortglömd, jag tokvarnar, säger Erik Pettersson.


▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut” i spelaren nedan.


ANNONS: Jackpott 18 miljoner. Här ryggar du Sportbladets andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Jägersro och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 18 miljoner.

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system. [Extern länk]


ANNONS: Här ryggar du Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.44, onsdagen den 24 februari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Nyförvärv hos Timo Nurmos, ja, det gillar vi! 2 Aragorn As (V86-4) har varit hos stortränaren i några månader och när han nu väljer att plocka ut hästen är jag helt säker på att Aragorn As är segermogen direkt. Hästen visade fin fart redan i tidigare regi, som hade räckt till seger i det här, mycket passande loppet. Nu låter det som att Nurmos har förbättrat hästen och rapporterna inför kvällens start går i dur. Spåret är perfekt och motståndet skrämmer föga. Här kan Kontio lägga upp det lite som han vill. Jag tror han vinner oavsett.

Miljonrensarna

9 Diamond Hall (V86-1) mötte i princip det här gänget senast och spurtade som ett jehu längst ut i banan och var inte långt ifrån segern. Trots det blir hästen helt bortglömd till kvällens start. Generalfel, så klart – och jag måste tokvarna. Tre procent.

2 Isco Boko (V86-5) är en bra, men osäker häst. Står han på benen hela vägen nu kan det mycket väl räcka hela vägen till seger. Innerspår på tillägg betyder att han får en fin resa på innerspår. Med lite flyta och lucka? Ja, då kan det bara säga pang. Fem procent.

9 Stoletheshow (V86-6) måste räknas direkt. Sex procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V86 efter att förra veckans omgång blev lätt för spelarna. Hela 18 miljoner kronor kan en ensam vinnare ta hem.

... det är Solvalla och Jägersro som kör den här kvällen. Solvallas bana var blöt under tisdagskvällen, men det ska fortsätta vara varmt och enligt prognos ska ingen nederbörd komma, så banan borde kunna bli bättre och bättre.

... det blir bajk på 5 Divane Godiva (V86-1). Vann ett liknande lopp senast, men då var det 1 600 meter. Kan vara aningen missgynnad av ett halvvarv längre nu och det är inte säkert att hästen ”står” hela vägen in i mål.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Aragorn As (V86-4) gör en mycket spännande debut för Timo Nurmos. Han har visat fina takter i starterna för gamla tränaren och det är en riktigt bra häst. Rapporterna är starka från stallet och han fick bästa tänkbara utgångsläge. Han är både stark och snabb och Jorma Kontio kan välja hur han vill lägga upp det. Jag tror han kommer vara offensiv direkt och skulle han hitta till ledningen är loppet över.

Miljonrensarna

9 Diamond Hall (V86-1) avslutade riktigt vasst senast mot liknande motstånd. Hon måste köras lite på chans – skulle det stämma är tre procent väldigt lite. Hon har en vass speed till slut. Tre procent.

6 Mystic Mom (V86-7) är en häst Jerry Riordan håller högt. Han löpte dött lopp med Demon Ima för två starter sedan och var bra. Senaste starten är bara att glömma då han inte var reglerbar. Kommer han ner i banan från start kan han få en bra resa, då blir han farlig till slut. Till under tio procent är han given på kupongen.

Tänk på att...

... Jägersro och Solvalla delar på veckans V86-omgång. Vi har en jackpott med 18 miljoner till en ensam vinnare.

... 5 Whelk (V86-2) låter det bra på från stallet. Skulle hon hitta till ledningen blir hon svårslagen.

... 1 Happy Few (V86-5) galopperade bakom bilen senast. Ensam på start den här gången och tar hand om ledningen. Thomas Uhrberg i vagnen är vass på att bedöma tempot och han kan bli svårslagen.

... 4 Gardner Shaw (V86-6) vann enkelt senast. Står perfekt inne i loppet. Ställer inte utgångsläget till det har han en bra chans, trots att det står tuffa hästar på tillägg.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

4 Danilo Brick (V86-8) ser fin ut för dagen och gick klart bra i V75-finalen senast. Hästen har dragits med riktigt dåliga spår på slutet, men nu blev det bra. Jag tror att han är bästa hästen i fältet. Dessutom är jag inne på att han kommer till ledningen. Bästa hästen i spets, över 3 100 meter med bil, där i princip alla lopp vinns från just ledningen. Ja, ni kan ju göra ekvationen...

Favorit blir 9 Estelle Nordique. Helt fel. Den hästen har Danilo Brick ”bollat” med över rådande förutsättningar tidigare. Varför inte igen? En fin jackpott-spik.

Miljonrensarna

6 Hasty Helene (V86-1) har det varit fint surr om länge och hästen visar form i loppen också, men det har varit tuffa gäng och det har inte löst sig, helt enkelt. Nu ser uppgiften lite mer passande ut och det kan bli seger till en trevliga fem procent.

8 Digital Class (V86-2) är ingen vinstmaskin, men har fin form och kan vinna det här loppet, om det löser sig. Tycker att hon ska vara mer spelad än 1 Celinn Palema. Men så är det långt ifrån. Fel, fel, fel. Sju procent.

2 Riley S.W. (V86-3) är inne i en fin trend och får ett fint lopp från det här spåret. Kan mycket väl vinna. Åtta procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V86. 18 miljoner kronor, minst, ligger och väntar i åttarättspotten under kvällen. Kittlande på den här spelformen som brukar kunna generera högvinster.

... omgången saxas mellan Solvalla och Jägersro, fyra V86-lopp på vardera bana.

... Åke Lindblom inte vet var han har 2 Tonique (V86-2) i form. Hästen är klart bäst utan skor. Nu blir det skor på. Hästen vann förra årets årsdebut, men då hade hon gått ett vässande provlopp innan, så är inte fallet nu.

... det nog blir bajk på 11 Typhoon Face (V86-3) den här gången. Det låter riktigt bra från tränarhåll där.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

2 Aragorn As (V86-4) gör debut hos Timo Nurmos och det är en riktigt bra häst för klassen. Han tränar väldigt starkt inför det här och blir svårslagen direkt.

4 Gardner Shaw (V86-6) såg helt lysande ut i senaste starten och jag blev oerhört imponerad över hans slutrunda. Spåret kunde varit roligare men jag räknar med att Örjan löser det och då måste det vara en toppchans, även om han möter några riktigt vassa konkurrenter.

Miljonrensarna

2 Mad Princess (V86-1) har sett riktigt fin ut i skymundan i sina senaste starter och gått i mål med massor av krafter sparade. Hon har fått ett väldigt bra utgångsläge bakom startbilen och det kan vara dags för en seger. 12 procent.

7 Accolade (V86-8) gör en spännande start i sin nya regi och jag tycker det finns V75-kapacitet i den här hästen. Den långa distansen borde passa honom bra då han är stark och träningsrundorna inför loppet är klart positiva. Tre procent.

Tänk på att...

… omgången kryddas med jackpott och det beräknas finnas 18 miljoner kronor i åttarättspotten.

9 Cactus (V86-2) har fått ett lopp i kroppen men det kan behövas ytterligare ett innan formen sitter där.

3 Utah Broline (V86-3) gör första starten efter kastration och träningsrapporterna från Peter Untersteiner är bra. Kan vara en rolig chansspik på ett mindre system.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer ni kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga V86 i sista stund. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!