Publicerad:
Uppdaterad:

Paradise Hotel-tjejerna om ”SS”-tatuteringen - kom till på fyllan

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Elvira Pihl / AFTONBLADET / 85768
Vanessa Oskarsson.

Lisa, Vanessa och Andrea i Paradise Hotel gaddar ihop sig.

De startar en detektivbyrå i Paradise Hotel - som de kallar ”Supersnipporna”.

Och för att föreviga gruppen har tjejerna även tatuerat in ”SS” på sina handleder.

I måndags inleddes ”Mordveckan” i realityserien Paradise Hotel. I avsnittet smiter en mystisk mördare in på hotellet och orsakar trubbel i paradiset. Då startar deltagarna Lisa Jönsson, Vanessa Oskarsson och Andrea Norrman gruppen ”Supersnipporna”, vars syfte är att knäcka den mystiska mordgåtan.

– Vi är blonda, snygga och vi löser brott, skanderar Andrea Norrman i programmet.

Men ”Supersnipporna” existerar även efter tiden i Mexiko. På Instagram visar tjejerna upp sina nya gaddar. Lisa, Vanessa och Andrea har låtit tatuera in ”SS” på sina handleder. Enligt ett inlägg på Instagram ska tatueringarna ha kommit till på fyllan.

”Tänker inte lasra bort den”

Detektivgruppen delar även namn med nazistorganisationen ”SS”, som under Andra världskriget spelade en stor roll i Förintelsen, uppmärksammar Nyheter24.

"Om vi gör slut så får jag döpa mitt barn till Sunes-Sommarunge, för inte en chans att jag tänker lasra bort den här också", kommenterar Lisa tatueringen på Instagram.

Men för GP förklarar Lisa, Vanessa och Andrea tanken med tatueringen.

– Det är en våg som står för Supersnipporna och ingenting annat i världen. Totalt olik alla kopplingar till allting förutom just Supersnipporna. Den var genomtänkt sedan flera månader tillbaka, och vi ångrar den inte alls. För övrigt så kommer vi Supersnippor att briljera världen inom en snar framtid, säger de.

På sin Youtube-kanal förklarar tjejerna tanken med ”Supersnipporna” närmare. Där diskuterar de också baksidan med att medverka i en realityserie, bland annat att det är tufft att stå till svars för situationer eller ett agerande som inträffade för ett år sedan.

– Det var så längesedan och att det ska bubbla upp till ytan nu..., kommenterar de i klippet.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN