Hilary Duff talar ut om sin skilsmässa

Av: Ann Edliden

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Jag vill inte låta bitter”

1 av 7
Hilary Duff och Mike Comrie.

För första gången talar Hilary Duff ut om sin skilsmässa.

Hon avslöjar nu att hon inte tror på äktenskapet.

– Jag vet inte om det går att vara tillsammans för alltid, säger hon till Cosmopolitan.

Hilary Duff, 27, lämnade in ansökan om skilsmässa från maken Mike Comrie i februari i år. Paret separerade i januari förra året och har sonen Luca, 2, tillsammans. Nu talar Duff ut om uppbrottet i en stor intervju i tidningen Cosmopolitan.

– Vi var jättekära och ville verkligen gifta oss. Jag har jobbat sedan jag var 11 eller 12 år gammal, så att gifta mig så pass ung kändes som rätt val för mig. Det kanske det inte var, men vi var lyckliga tillsammans största delen av tiden, säger stjärnan i intervjun.

”Kan inte alltid kämpa emot”

Paret gifte sig 2010 och Duff avslöjar nu att hennes bild av kärleken har förändrats efter separationen.

– Jag vill inte låter bitter, för det är jag definitivt inte. Men jag vet inte om det går att vara tillsammans för alltid. Saker händer i ett långt förhållande som du inte alltid kan kämpa emot, säger hon.

”Löjligt!”

Hilary Duffs expojkvän Aaron Carter har försökt sträcka ut en hand på Twitter och gjort det tydligt att han skulle vilja återuppta deras tonårsromans, som avslutades 2004. Men det är helt uteslutet enligt Duff.

– Jag har sett att han försöker nå mig genom sociala medier. Det är löjligt! Visserligen håller vissa på med det hela tiden, som Chris Brown och Karrueche. Men kom igen, håll det privat via sms, säger stjärnan till Cosmopolitan.

Publicerad: