Bianca Kronlöf förminskades av tv-männen på gala

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Sätter ner foten efter Kristallen: ”Jag är vuxen och jag är din kollega”

1 av 3 | Foto: Bianca Kronlöf

Flera tv-män försökte ragga upp henne – med samma förminskande raggningsreplik.

I ”Sommar i P1” markerar Bianca Kronlöf mot händelserna på förra årets Kristallengala.

– Den här personen verkar vara lite för taggad på både incest och pedofili, men det sjuka är att det händer igen. Fyra gånger på en kväll av fyra olika män, säger hon i radioprogrammet.

Tv-gubbarna flockades kring Bianca Kronlöf, 31, på Kristallengalan 2015. Alla med samma raggningreplik.

– ”Du är så vacker men du är för ung. Jag skulle kunna vara din far”, säger han. Den här personen verkar vara lite för taggad på både incest och pedofili, men det sjuka är att det händer igen. Fyra gånger på en kväll av fyra olika män. Till slut blir jag fascinerad av den här kommentaren som verkar gå på repeat i Mediasverige, säger Bianca Kronlöf i ”Sommar i P1”.

Tillsammans med systern Tiffany Kronlöf, 29, var hon nominerad till en Kristall för humorserien ”Full patte” på SVT Play.

”Jag är din konkurrent”

– Det han vill att jag ska svara är ”nej du är inte alls gammal, jag vill ligga med dig ändå”, säger hon.

Men det hon istället gör är att fråga hur gammal mannen tror att hon är.

– Eftersom jag inte är 23 utan 30 så blir jag farlig, säger hon i ”Sommar i P1” och riktar sig sen direkt till männen som försökt ragga upp henne genom att samtidigt förminska henne:

– Jag är vuxen och jag är din kollega, eller rättare sagt jag är din konkurrent. Det är därför han blir ledsen, förvirrad och lite äcklad när det visar sig att jag inte är 23.

”Vi kommer ta ditt jobb”

I sitt och systern Tiffanys sommarprat fortsätter Bianca Kronlöf att rikta kritik mot män i branschen som försökt att hävda deras framgång berott på att de varit ”rätt i tiden”.

– Som att tiden bara av en slump råkade ramla så att folk tittade åt vårt håll. Det är inte rätt i tiden. Det är på tiden och om du inte förstår det så kommer vi att ta ditt jobb, säger Bianca Kronlöf.

Hela avsnittet av Bianca och Tiffany Kronlöfs ”Sommar i P1” går att höra på sverigesradio.se och i appen Sveriges radio play.

Publicerad: