Tyson Furys förvandling inför comebacken

avEmelie Fredriksson

Foto: JON SUPER / AP TT NYHETSBYR N
Tyson Fury efter matchen mot Wladimir Klitschko.

Tyson Fury gör sig redo för sin comeback.

Nu visar han upp sin otroliga förvandling sedan i höstas.

”Räknar ner dagarna. Mina fans, jag jobbar hårt”, skriver boxaren på Instagram.

Tyson Fury gick sin senaste match i november 2015 då han besegrade Wladimir Klitschko och blev världens tungviktsmästare.

Istället för en returmatch förra året förlorade Fury sin boxningslicens efter att ha erkänt att han brukat kokain och bilder på britten så sent som i höstas visade att han var betydligt många kilo fler tyngre än sin matchvikt på 112 kilo.

Comebacken verkade långt bort

Drömmen om en comeback såg inte ut att besannas inom kort – men nu har boxningsstjärnan legat i hårdträning för en comeback.

På Instagram visar Fury nu upp sin nya kropp och ger också en hälsning till sina fans.

”4 veckor på söndag. Jag räknar ner dagarna. Mina fans, jag jobbar hårt”, skriver han.

Comebacken är planerad till den 9 juni och hans motståndare förväntas bli presenterad inom kort. Han har utmanat både Anthony Joshua och Deontay Wilder att sätta sina VM-titlar på spel mot honom men efter två och ett halvt år utanför ringen behöver han en eller ett par uppbyggnadsmatcher mot kvalificerat motstånd. Fury har tidigare sagt sig vara redo att möta svensken Otto Wallin, som vann svenskmötet med Adrian Granat.

– De kallar det för vikingarnas strid, men jag är den riktige vikingen. Jag är den rättmätige mästaren. Den riktige tungviktskungen Ingen kan stoppa mig och om vinnaren i den här fajten är villig att steppa upp så är jag beredd!, sa Tyson Fury till MTG Sport inför den helsvenska uppgörelsen om EU-titeln i tungvikt för proffs.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tyson Fury

Boxning