Paolo Robertos ex-fru: ”Jag och Paolo vill inspirera andra”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter skilsmässan lät Paolo Roberto bygga ett hus på samma tomt som exfrun Lena Arrelöv.

Nu har hon beslutat sig för att flytta – men Paolo bor kvar.

– Vi har kommit fram till det här tillsammans och Paolo är helt med på allt, säger Lena till Nöjesbladet.

2012 skilde sig Paolo Roberto, 49, från exfrun Lena Arrelöv, 44, efter 12 års äktenskap, men de bestämde sig för att lösa sitt livspussel på ett okonventionellt sätt. Paolo skulle bygga ett nytt hus på tomten där deras tidigare hus stod och så skulle de bygga en mur mellan husen. 2014 stod Paolos hus färdigt för inflytt.

– Alla pratar om att man ska tänka utanför boxen och leva utanför boxen, men det är bara en massa snack, för så fort någon lever eller tänker utanför boxen eller är annorlunda på riktigt så blir folk provocerade, sa Paolo i Framgångspodden förra året.

Huvudanledningen var att allt skulle lösa sig till det bästa för de gemensamma barnen Enzo, 14, och Elisa, 11. Och de har kunnat springa mellan föräldrarna och haft en drömtillvaro. Men nu meddelar Lena på Instagram att hon tänker sälja sitt hus i Nacka och flytta tillbaka till Södermalm där hon och Paolo en gång bodde.

”Det bästa av två världar”

– Var sak har sin tid och ibland måste man justera. Vi har kommit fram till det här tillsammans och Paolo är helt med på allt. Han ska dessutom bo kvar så barnen får det bästa av två världar, säger Lena till Nöjesbladet och fortsätter:

– En skilsmässa är alltid jobbig, men det var ändå fantastiskt att kunna skiljas på det sättet vi gjorde. Vi behöll ju det vi tyckte om med varandra och jag vann en vän.

1 av 2
Paolo Roberto och exfrun Lena Arrelöv.

Barnen har enligt Lena varit drivande i frågan om att flytta. De är ju stora nu och har en stor del av sitt umgänge och kusiner i stan.

– Det är bara tre stationer till Söder från Nacka så de kommer att kunna ta sig mellan oss snabbt och smidigt.

Lena poängterar att hon ännu inte flyttat och inte heller köpt något nytt, men beslutet är taget och de är helt överens om att det här blir bra.

– Jag och Paolo vill inspirera andra och vi är stolta att vi kanske har kunnat få människor att tänka annorlunda och lite bredare. Och livet förändras, som nu, då får man förändra igen. Det gäller att inte fastna, det är nog vår väg som entreprenörer. Det här kommer att förenkla livet, säger Lena.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN