Blondinbellas krav på nya kärleken: Vill inte vara sambo

avJakob Meijer

1 av 3

Isabella ”Blondbella” Löwengrip skilde sig i våras.

Nu avslöjar hon att hon inte tänker kompromissa med framtida kärlekar.

– I ett nytt förhållande kommer jag vara särbo, skriver hon på sin blogg och hintar samtidigt om att hon träffar någon.

I maj gick Isabella Löwengrip, 26 ut med att hon och dåvarande maken Odd Spångberg, 28, begärt skilsmässa. Nyligen gick den igenom, och nu kan Löwengrip se framåt. På sin blogg berättar entreprenören vad hon förväntar sig av framtida pojkvänner.

Något samboskap ska personen i fråga inte räkna med.

”I ett nytt förhållande kommer jag vara särbo. Jag vill ha huset för mig själv. Jag kan tänka mig många år av en dejtliknande-relation, ses ute på middagar, mysiga helger ihop och när jag ändå reser runt om i världen kan jag gärna förlänga en dag eller två och så kan personen möta upp mig där.”, skriver hon.

Och apropå att träffa personen utomlands. Isabella Löwengrip avslöjar att hon faktiskt träffar någon. Nästa vecka får hon ”besök” i New York.

”Det ser jag fram emot”, skriver Löwengrip.

Vill hitta en förebild till sina barn

Hon berättar att hon inte vill ha en vardag på det sätt som hon hade innan skilsmässan.

”Aldrig mer storhandling, diskutera vem som ska plocka ur diskmaskinen och behöva kompromissa om jag ska jobba eller vi ska se på en film en vardagskväll. Mitt liv är rätt fulländat som det är och jag stortrivs med att leva själv men ha hjälp med markservice hemma. Bättre går inte att ha det. ”

Men det hon framför allt söker hos en framtida partner är en person som förstår att hon är mamma till två barn och som också kan vara en förebild.

Isabella Löwengrip inser att det inte är helt enkelt att leva upp till kraven.

”Det är lätt att tro att det ’går bra’ med att ses 4-6 dagar i månaden men efter ett tag inser personen att det inte så han vill ha sin relation. För mig är det viktigt att vara rak och ärlig för den dagen jag blir tillsammans med någon, behöver han känna att han inte kompromissar utan känner samma sak.”