Bröllopslycka: Moa Gammel har gift sig

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Vigdes med sin Victor i lördags på Berns hotell i Stockholm

1 av 2
Moa Gammel.

Moa Gammel har gift sig.

I lördags vigdes hon med sin Victor på Berns hotell i Stockholm.

För en vecka sen höll hennes vänner en möhippa för henne i Stockholms skärgård och i lördags gifte sig Moa Gammel, 34, med sin Victor Ginsburg Müller, 31.

Det blev en intim ceremoni på trendiga Berns hotell i Stockholm.

Hotellets takterrass är en av de mest eftertraktade och exklusiva medlemsbarerna i Stockholm, dit man bara är välkommen med en särskild inbjudan.

Men under lördagen hölls den stängd för sina medlemmar och hotellets gäster när Moa Gammel och hennes blivande make bjöd in sina närmaste till vigseln.

Ett 20-tal gäster

Takterrassen ligger avskilt ovanpå Berns salonger och Berns hotell mitt i centrala Stockholm med utsikt över trädtopparna i Berzelii park, men helt utan insyn. Perfekt för en privat tillställning som ett bröllop med en av Sveriges hetaste skådespelare.

Moa Gammel och Victor Ginsburg Müller vigdes av en präst på takterrassen i augustisolen på lördagseftermiddagen, tillsammans med ett 20-tal inbjudna gäster. Men redan på kvällen var takterrassen återigen öppen för sina medlemmar, efter att vigselceremonin var över och bröllopssällskapet lämnat lokalen.

Moa Gammel sågs senast i SVT:s succéserie ”Jordskott” och har också medverkat i filmerna om ”Irene Huss”, ”Tommy” och ”Puss”. Genombrottet kom 2006 i ”Underbara älskade” där hon spelade mot Michael Nyqvist och Anastasios Soulis.

Victor Ginsberg Müller är art director och designer på webbdesignbyrån Doberman.

Nöjesbladet har sökt brudparet för en kommentar.

Läs också: Här är kändisarna som gifte sig med ”vanliga” människor

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN