Miranda Kerr: ”Vi är en enad front”

Av: Frida Söderlund

Publicerad:
1 av 2 | Foto: AP
Orlando Bloom, 36, och supermodellen Miranda Kerr, 30.

Orlando Bloom har redan pratat ut om den tuffa tiden efter separationen.

Nu tar ex-frun Miranda Kerr bladet från munnen i en intervju med Harpers Baazar.

– Vi älskar varandra fortfarande, säger hon.

I oktober gick skådespelaren Orlando Bloom, 36, och supermodellen Miranda Kerr, 30, ut med att det tre år långa äktenskapet var över. I en intervju med Harpers Baazar öppnar Miranda Kerr upp om separationen.

– Det är svårt för vem som helst att gå igenom en separation, offentligt eller inte. Det var viktig för oss att bevara vår vänskap och vara bra föräldrar till Flynn, så vi hanterade allt väldigt öppet och ärligt, säger hon.

”Finns förståelse”

Det forna paret, som har sonen Flynn tillsammans, tillbringar fortfarande mycket tid ihop. Något som Miranda Kerr tror beror på den respekt som finns sinsemellan.

– När det finns förståelse antar jag att allt är mer harmoniskt, säger hon.

– Vi är fortfarande väldigt stora delar av varandras liv. Det finns ingen anledning för oss att vara något annat än en enad front. Vi älskar varandra fortfaranda och bryr oss om varandra djupt.

Avgudar sonen

Bloom säger i en intervju med CBS ”Sunday morning” att de var parets fullspäckade scheman som tillslut tog död på relationen.

– Separationen är väldigt tuff. Jag älskar Miranda och hon älskar mig. Vi båda avgudar och älskar vår son. Och vi båda förstår att vi kommer att vara en del av varandras liv för alltid, för vår son, säger han i programmet.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN