Dubbla superskrällar: ”Jag är inte förvånad”

avNils Larsson

Foto: ATG Live
Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson hade en fantastisk kväll på Vaggerydstravet.

Magnus Dahlén slog till med en dubbelseger på Vaggerydstravet.

Spelade till två och noll procent på V86 ställde det spelarna schackmatt.

- Jag är inte förvånad, det var fantastiskt trevligt, sa Magnus Dahlén.

V86-omgången på Vaggeryd började favoritbetonat med ett värde på 774 kronor vid halvtid.

Efter V86-5 smällde det dock till rejält med först seger för Julia Pellini i ett försök till Diamantstoet med 125 000 kronor i förstapris - spelad till 0,47 procent.

- Hon var väl klar, var hon inte det. Jag har sagt till alla att hon är i ordning, sa tränaren Magnus Dahlén efter loppet.

”Känns nästan konstigt bra”

Loppet efter var det dags igen, den här gången med Vischio Holz spelad till 2 procent, som spurtade till en knapp men säker seger före Neelix och Adrian Kolgjini.

- Att få in en sån här häst i träning är fantastiskt, han känns nästan konstigt bra och jag har stora förhoppningar, sa Dahlén.

Äkta hattrick för Jepson

Carl-Johan Jepson var kusk till de båda skrällarna men nöjde sig inte med det. Det blev ett äkta hattrick efter att han även vunnit med Mack Dragan i V86-7 som med den här segern värd 125 000 kronor klev över en miljon kronor intjänat.

- Det har gått bra idag men det kunde faktiskt gått ännu bättre, jag hade kunnat vinna med alla fem men vi får vara nöjda. Den här prestationen kan jag inte ta åt mig, jag körde inte bra det här loppet men när man väl lyfter ut honom tar han i själv. Jag körde max i 300 meter mitt i loppet och det brukar inte gå. Hästen var så bra som jag hade hoppats när vi lättat i balansen, det är en vinnarhäst, sa Carl Johan Jepson i vinnarcirkeln.

Ingen lyckades få åtta rätt på V86 ikväll. Sju rätt betalade 41 821 kronor och sex rätt gav 1 141 kronor

ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Vaggeryd