Måns Zelmerlöw sänker priset på lyxlyan

avJakob Meijer

Familjelivet leker för nyblivna pappan Måns Zelmerlöw.

Men på bostadsmarknaden går det tyngre.

Nu sänker han utgångspriset på sin lyxlägenhet – med en halv miljon kronor.

– Många har varit ute och kikat på den, men folk har fått helt andra betalningsmöjligheter just nu, säger tv-mäklaren Niklas Berntzon.

I oktober förra året la Måns Zelmerlöw, 31, ut sin exklusiva vindsvåning på Kungsholmen i Stockholm. Utgångspriset var då satt till 9 975 000 kronor.

Niklas Berntzon, 46, känd från tv-programmet ”Toppmäklarna” och vd på mäklarfirman ESNY, som säljer objektet beskrev den som en ljus och lyxig lägenhet.

”Sen har du kanske coolaste ytan som är ett jättestort loft där Måns vänner sover när de är på besök, med utsikt ner över middagsbordet, vardagsrummet och Måns flygel. ’Där magin skapas’”, kommenterade han då den 105 kvadratmeterstora lägenheten.

Men i dag, nästan sju månader senare, är objektet fortfarande inte sålt. Man har också sänkt utgångspriset med närmare en halv miljon kronor – i dag ligger det på 9 490 000 kronor.

1 av 8
Måns Zelmerlöw säljer sin lyxlägenhet.

”Såld innan midsommar”

Enligt Niklas Berntzon har det funnits intresse.

– Många har varit ute och kikat på den, men folk har fått ett helt andra betalningsmöjligheter just nu, säger han.

– Även om kvadratmeterpriset är på en snäll nivå, så är det så att efter amorteringskravet har inte folk lika mycket pengar i plånboken längre.

Niklas Berntzon är dock positiv och hoppas få den såld innan midsommar.

Mäklaren berättade tidigare för Nöjesbladet att Måns Zelmerlöw uttryckt vemod över att sälja sin lägenhet. Och så verkar det fortfarande vara.

– Det utgår jag från. Lägenheten är ju helt underbar. Men nu har han ännu lyckligare saker framför sig med barn och fru. Även om han lär se med vemod på att sälja lägenheten så ser han nog ännu mer positivt framåt.

Pappa för första gången

Måns Zelmerlöw blev förra veckan pappa till en liten pojke. I fredags födde fästmön Ciara Janson, 31, parets första barn.

”Välkommen till världen, perfekte lille superhjälte. Eurovision 2038 – här kommer vi!”, skrev han då på Instagram.

Ciara Janson har sonen Archie, 3, sedan tidigare.

ARTIKELN HANDLAR OM