Han är Anitha Schulmans nya kärlek

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Efter skilsmässan från Calle Schulman – nu har även Anitha Schulman hittat en ny kärlek.

Instagram presenterar hon sin nya pojkvän.

”Min <3 säg hej till...”, skriver hon.

1 av 3

Efter sex års äktenskap valde Anitha och Calle Schulman att gå skilda vägar, något som paret gjorde offentligt i december förra året.

Calle Schulman, 37, har gått vidare och träffar sedan en tid investment managern Sandhra Johnsson, 29. Nu avslöjar även Anitha Schulman, 39, att hon funnit kärleken igen. För Hänt berättar hon om sin nya pojkvän, journalisten och copywritern Joel Åhlen-Nyström, 28.

– Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, säger hon till sajten.

”Ungarna gillar honom”

Paret ska ha börjat dejta varandra i februari, och i mars reste de på semester till Rom.

Anitha har sedan tidigare barnen Penny, 6, och Tom Allan, 3, något som gör att paret väljer att skynda långsamt i sin relation.

– Vi tar det försiktigt. Ungarna gillar honom och det är ett avgörande i sig. Vi ska umgås i sommar och åka på gemensam semester. Vi tar det bit för bit. Men hittills har allt känts väldigt bra, säger hon till Hänt.

Umgås inte i samma kretsar

Anitha Schulman säger vidare att hon och Joel, som ursprungligen kommer Gävle men är verksam i Stockholm, kompletterar varandra bra.

Hon berättar även att det är skönt att träffa någon som inte umgås i samma kändiskretsar. Helt obekant verkar dock inte hennes nye pojkvän vara med den världen. På sin Instagram har han lagt upp en bild på en tidningsartikel där han träffat Anitas förre svåger, Alex Schulman.

Försökte avsluta relationen

Anitha Schulman räknar med att folk kommer ha åsikter om paret, framförallt åldersskillnaden på elva år.

– Kolla bara på Henrik Schyffert och Nour El Refai. Det skiljer väl cirka tjugo år mellan dem, men det är ingen som ifrågasätter dem. Det här är den nya tiden, kvinnor är självständiga, men man måste tröttsamt nog som kvinna belysa åldersskillnaden för samhället är som sagt inte jämställt. Men man är ju ihop med en person för att man gillar den, inte på grund av ålder. Jag har kompisar mellan 20 år och 55 år. Inte går vi på ålder, utan förnuft och känsla. Så även i detta fall. Sanningen är den att vi försökte avsluta relationen ett par gånger på grund av att allt kändes för komplicerat, men det gick inte. Det kändes bara bättre och bättre.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Anitha Schulman som inte vill lämna några ytterligare kommentarer.

Publicerad:

LÄS VIDARE