Nina Kindbro började vikariera på Aftonbladet 2002 som redigerare och blev anställd 2006 som redigerare på Härligt hemma. Därefter har hon arbetat som redaktör på Aftonbladet Mat & dryck, en mängd olika bilagor och även varit redaktör för oneshots som Retro och Hund.
Sedan 2022 arbetar Nina Kindbro som reporter och redaktör på Godare.se och trädgårdsreporter på Härligt hemma där hon bland annat gjort TV-inslag med Bosse Rappne på Ulriksdals Slottsträdgård.
Utbildning: Tidningsdesign, RMI Berghs, fackpress, Poppius journalistskola, detaljtypografi, RMI Berghs, informationslinjen, Hellidens folkhögskola, litteraturvetenskap, Stockholms universitet.
Kinesiska nyåret – fira med en härlig hot pot
Matprofilen Karin Lei delar med sig av sina bästa tips
Här är sommelierens godaste drycker till jul och nyår
Sarah: ”Sherry är den perfekta julmatsdrycken”