Julklappar för alla i Volvos nät-shop

Publicerad:
1 av 11
Volvos shop har även ett stort utbud av kläder.

Har du svårt att hitta på julklappar?

Volvo Merchandise Shop har något för alla i familjen.

Utbudet av Volvo-prylar är stort, med allt från kläder, väskor och klockor – till leksaker och prylar för ditt husdjur. Här ser du tio artiklar från Volvo Merchandise Shop. För att se priset i kronor kan du klicka på ”valuta” längst upp på skärmen, bredvid Volvo-märket. Gå in här för att se alla prylar.

1 Armbandsur XC60

Denna sportiga, men ändå eleganta analoga kronograf har en silverfärgad urtavla med Volvo Iron Mark. Det bruna armbandet med kontrastsöm matchar perfekt boetten i rostfritt stål, det schweiziska precisionsurverket, minerallinsen och kronan flankerad av tidtagarknappar. Köp den här.

2 Läppstiftsfodral, läder

Praktisk läppstiftsetui i läder med spegel på insidan. Magnetlås. Storlek: 90x35x32 Färg: Svart. Volvo Iron Mark logo präglad på ena sidan. Köp den här.

3 Solglasögon med fodral

Färdas med stil i stil med klassiska pilotinspirerade solglasögon – svarta med polariserade glas. En klassisk och tidlös modell som levereras med tillhörande svart fodral i återvunnet läder. Köp den här.

4 LED-ficklampa med dynamo

Smidig ficklampa/laddare som inte behöver batterier. Vrid handtaget för att tända den. Levereras med USB-sladd för laddning. Storlek 115x50x35 mm. Köp den här.

5 Solladdare Solio XC60

Använd solenergin. Samla och lagra energin från solen (eller elnätet) för att ladda mobiltelefoner, MP3-spelare med mera. Hybridladdaren Solio® har reseadapter och utbytbara kontakter för att kunna ersätta andra laddare. Dekorerad med Volvo Iron Mark. Köp den här.

6 Nagellack

S60 lanserades med tre läckra färger i fokus. De var så snygga att Volvo ville skapa den ultimata accessoaren för att matcha dem. Det här setet med tre nagellack betyder att du och din S60 kan matcha varandra ända ut i fingerspetsarna. Köp den här.

7 BloKart De Luxe Volvo. for life

Segla på land. Blokart är på en och samma gång idealisk för både nöje och tävling. Från barn till mor- och farföräldrar, sprallig till rörelsehindrad – alla tycker det är kul att köra blokart. Blokart är liten och enkel att förflytta och kan därför användas i princip överallt: på stranden, tennisbanan, parkeringen, idrotts- och lekplatsen, och nu till och med på is! Den väger bara 27 kg och är därmed så smidig att den ryms i bagageluckan på nästan alla bilar. Blokart packas upp ur den unika transportväskan och monteras på bara några minuter utan att några verktyg krävs. Köp den här.

8 Läderportfölj

Exklusiv, extremt snygg portfölj i högklassigt läder. Med en stor utvändig ficka på baksidan med kardborrbandlås som gör att den kan sättas på ett trolleyhandtag. Läderhandtag och axelrem. Ficka framtill med magnetknappar. Tre större fickor invändigt, en med plats för pennor, visitkort, miniräknare mm. Storlek: 410x310x88 Färg: Svart. Volvo Iron Mark logo präglat på framsida. Köp den här

9 Träjojo

Kalmartrissan är en svensk jojo, tillverkad i ett enda stycke i bok. Den är uppkallad efter staden Kalmar som ligger 35 km från den fabrik som tillverkar jojon. Köp den här.

10 Iron Mark-napp

Hygienisk och anatomisk genomskinlig silikon. För barn 4-36 mån. Vit/beige med järnmärkestryck. Köp den här.

Volvo

Publicerad: