Nya uppgifter: Därför stängs Clarkson av

MOTOR

The Mirror: ”Jeremy såg rött”

1 av 3

Nyheten att Top Gear-stjärnan blivit avstängd från BBC slog ner som en bomb i världen.

Nu har uppgifter om varför läckt ut – han slog en producent.

– Jeremy såg rött över utebliven mat. Han flippade ur, skriver Mirror.

I går meddelade brittiska public service-bolaget BBC att Jeremy Clarkson stängs av i väntan på utredning, efter en dispyt med en producent. Nu läcker nya uppgifter ut som menar att Top Gear-stjärnan slagit en produktionsassistent – för att han inte fått mat.

Det är tidningen Mirror som rapporterar att Clarksson ska ha blivit arg över att det saknats mat efter att teamet spelat in ett Top Gear-avsnitt i Newcastle, och då slagit produktionsassistenten Oisin Tymon.

– Det handlade om catering. Efter att de filmat en lång dag upptäckte Jeremy att det inte lastats någon mat.

– Han såg rött och slog produktionsassistenten, som han beskyllde för att inte ha organiserat maten. Han flippade ur, säger en källa enligt Mirror.

Fansen rasar

Händelsen har fått BBC att ställa in helgens Top Gear-avsnitt, men vad som händer med resterande avsnitt under säsongen är inte bekräftat. Källor menar att utredningen kring Jeremy kan ta flera veckor och att programmet riskerar att ställas in helt och hållet.

Fans över hela världen rasar över avstängningen och kampanjen ’Bring Clarkson back” (ta tillbaka Clarkson) har i skrivande stund redan undertecknats av 158 000 personer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bilar