Min Merceces rostar sönder

Av: 

Zendry Svärdkrona

Bilar

Jag köpte en begagnad 200 E, -97 års modell, av Philipson i Uppsala juli 2002. Snart upptäckte jag rost på bilen under lister, vid handtag, hjulhus, baklucka. Jag vände mig direkt till Mercedes och reklamerade rosten, men de vägrade att göra något åt problemen.

Nu har jag återigen varit i kontakt med Mercedes eftersom bilen i dag är bedrövligt rostig. Nu säger Mercedes att kostnaden för att åtgärda rosten uppgår till 80 000 kr, att bilen är värd 99 000 kr och att jag måste betala 40 000 kronor själv för att få rosten åtgärdad. Mercedes rostproblem är väl kända och beror tydligen på brister i tillverkningen. Jag tycker därför att detta har ett allmän intresse och jag ställer gärna upp med min bil på bild för den ser för hemsk ut. Är detta något för Er att skriva om ?

Det är definitivt något att skriva om men vi skonar läsarna från några bilder, är de intresserade så vimlar det av sönderrostade nästan nya Mercedes E-klass ute på vägarna. Jag bad om en kommentar från Mercedes för flera veckor sedan men det är tyst som i graven därfrån.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sänk din månadskostnad och samla dina lån med Lendo - ansök enkelt här.

Lendo

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bilar