Brabus pimpar Tesla med grönt superpaket

MOTOR

Laddstation och miljövänlig el ingår i lyxpaketet

1 av 7

När Brabus pimpar Tesla Roadster är det inte bara inredning, kaross och det yttre utseendet som får sig ett lyft. Brabus har också lagt med en egen snabbladdningsstation och grön el för 3000 mils körning i lyxpaketet.

Tyska motortrimmaren Brabus har gjort sig kända för att hotta upp diverse olika bilmodeller som exempelvis Mercedes Benz och Smart. Nu har de gett elbilen Tesla Roadster en massa extra godis i form av paketet Brabus Green Package.

Egen laddstation

I paketet ingår en 240-volts snabbladdningsstation som laddar Roadstern på mindre än sex timmar. Dessutom får man ett årskort som gör det möjligt att ladda bilen på tyska energibolaget RWE:s alla offentliga laddstationer samt tillräckligt med el från förnyelsebara energikällor som vind- och vattenkraft, för att köra bilen i 3000 mil.

Bilen är lackerad i en turkos nyans, den har lädersäten, bakvinge och diffuser i kolfiber, samt nya däck och fälgar. Brabus Tesla har också LED-ljus i framgrillen. Det går också att få bilen i vilken färg man önskar, från traditionella metallic- och ickemetallicfäger, till effektmålningar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bilar