Personlig stil med häftiga tillbehör

Gör din bil personlig med en unik interiör och exteriör styling.

Säkerhet, komfort och förarstöd – här kan du se utbudet av tillbehör till samtliga Volvomodeller.

Bland Volvos tillbehör kan du hitta prylarna som gör bilägandet mer bekvämt och personligt. Gå in här för att hitta tillbehör till samtliga Volvomodeller.

Ett hjälpmedel för fickparkering gör livet enklare. Backkameran visar vad som döljer sig bakom bilen när du backar. Funktionen använder sig av den integrerade förarinformationsskärmen och en digital kamera som är diskret placerad över bakre nummerplåten. Backhjälp i form av stödlinjer i bildskärmen gör det enklare och smidigare att fickparkera.

Pulserande ljudsignal

Med Rear Parking Assist får du hjälp av en pulserande ljudsignal i kupén som ökar till en ihållande signal när ett objektet befinner sig cirka 30 centimeter bakom bakre stötfångaren. Systemet kan kompletteras med parkeringshjälp fram som signalerar när du är för nära ett föremål framför dig.

Ny panoramakamera

Nya Volvo S60 och V60 kan fås med panoramakamera. Den sitter i grillen och gör att du kan se runt hörn med en 180° vy av området framför bilen. Aktivera kameran genom att trycka på en knapp så får du en delad bild på den inbyggda 7-tumsskärmen. Mycket praktiskt vid trånga utfarter med begränsad sikt och när du parkerar. Panoramakameran finns endast i kombination med High Performance Multi Media eller Premium Sound Multi Media.

Gör bilen personlig

Gör din bil personlig med unika stylingtillbehör. Interiört kan du välja mellan ett antal rattar – en liten detalj med en märkbar skillnad, både komfort- och utseendemässigt. Komplettera med en matchande växelspaksknopp, panelinlägg och mattor.

Exteriört kan du ändra kombins utseende med en takspoiler som förlänger taklinjen. En dimljusdekor eller R-Design-backspeglar i Silk Metal. Nya fälgar är ett enkelt sätt att ge bilen en ny look – Volvo har ett stort utbud av originalfälgar.

Komfortkudde

Bland Volvos extrautrustning finns säkerhetsutrustning och tillbehör som förenklar lastningen. Här finns även prylarna som ökar din komfort. Köp en komfortkudde för nacken, som ger extra stöd under bilresan – eller Volvos solskydd. Du fäster dem enkelt på bakrutan och de bakre sidorutorna där de ger ett effektivt skydd mot solens ljus och värme. Solskydden tas enkelt av när de inte behövs.

Här hittar du tillbehören till samtliga Volvomodeller.

Volvo

Publisert: