Köp vinterdäck online – erbjudanden just nu

Av: 

Ida Gustafsson

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Kommersiell text (läs mer här)

Dubbat eller odubbat?
Oavsett vad du kör med så ger nya vinterdäck bättre grepp och större trygghet på vägarna i vinter. Här hittar du erbjudanden på vinterdäck.

Dubbade vinterdäck eller odubbade friktionsdäck, vilket du behöver beror på var i landet du bor och framförallt var du kör din bil.

Enligt lag är det vinterdäck- friktionsdäck eller dubbdäck som gäller från 1 december till den 31 mars om det råder vinterväglag. Men är det vinterväder tidigare än det rekommenderas vinterdäck – det är tillåtet att använda vinterdäck mellan perioden 1 oktober till 15 april.
En god tumregel är dock att byta till vinterdäck när det är 5 grader kallt ute eftersom gummit i sommardäcken inte är anpassade till kalla temperaturer.
Vinterdäck för en vanlig personbil ska ha minst 3 milimeter mönsterdjup, men många rekommenderar att de mäter minst 5 milimeter.

Köp vinterdäcken online

Att köpa däck online är enkelt, om du inte vet vilken däcktyp du behöver matar du enkelt in antingen din bils registreringsnummer eller bilmärke och modell, sen tar shopen automatiskt fram de bästa erbjudandena till dig.
Om du redan har vinterdäck men exempelvis bara behöver byta ett av paren, glöm inte att mäta vilken tumstorlek du har på fälgarna för att se till att de nya däcken matchar.

Bythjul.com

Bythjul.com har däck & fälgar till låga priser som levereras hem eller till verkstad och du kan även boka och betala verkstadsbesöket på deras sajt. De har kända varumärken med nordiska däck och andra varumärken. Just nu har de 10 procents rabatt på fälgar – läs mer och köp dina vinterdäck här.

Svenska Gummihuset

Levererar däck och fälgar från kända varumärken och andra prisvärda fabrikat. Just nu har Svenska gummihuset en Höstkampanj där du kan spara flera hundralappar vid köp av nya vinterdäck och fälgar – läs mer och köp här.

Däckonline

Däckonline har snabb leverans och ett stort urval av kända varumärken. Däckonline erbjuder dagligen nya rabatter på vinterdäck och har massor av olika rabatter på olika däckmärken – läs mer och välj dina vinterdäck här.

Hjulonline

Svenska hjulonline erbjuder kompletta hjul i flera storlekar och prisklasser och de har ett stort urval av populära varumärken. Läs mer och klicka hem dina vinterdäck här.

Skruvat.se

Reservdelsshopen skruvat.se har ett stort sortiment av prisvärda däck och fälgar och har just nu erbjudande om 10 procents rabatt på nya kompletta hjul – läs mer och klicka hem dem här.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sänk din månadskostnad och samla dina lån med Lendo - ansök enkelt här.

Lendo


Publisert:

LÄS VIDARE

TEST: Bästa & sämsta vinterdäcken 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Däck