Femfaldigt leve

1 av 2 | Foto: Aftonbladet Bil, jubileumsnumret.
MOTOR

Tänk vad tiden går fort när man har skoj. Fem år har redan gått sedan Aftonbladet Bil lämnade garaget för första gången, den 9 oktober 2000.

Eller om man så vill: 121 nummer.

Eller 302 testade bilar.

Hur mycket bensin som gått åt vågar vi inte ens gissa, men bensinpriset var åtminstone lägre när vi vred om nyckeln för att testa småbilar till nummer 1.

Audi A2 fick högsta betyget - fem plus - den gången. Att fem år är en ansenlig tid i bilbranschen visar just A2. Få kom underfund med Audis lilla designbil, nu har produktionen lagts ner och bilen är närmast kultförklarad på den svenska begmarknaden. Med priser därefter.

Det finns mycket att fira en sån här dag. Först och främst vill vi tacka er trogna läsare som följt med hela vägen. Upplagan visar att ni är lika trogna vårt märke som Mazdas bilkunder är sitt.

I dag tillägnar vi därför tidningen er. Vi gör det med den helt nya begprislistan - och vi firar fem år med tidernas femma: BMW M5.

Men inget kalas utan presenter. Vill du ha en chans att vinna någon av prylarna nedan behöver du bara mejla oss på [email protected] - så är du med i utlottningen.

Är du smart skriver du en rad om vad du vill ha också.

Okej, nu kör vi: hipp, hipp!

Fira fem år med oss - tävla om alla dessa bilprylar

Så här gör du

5 kepsar

5 böcker

5 bensincheckar

5 förbandskuddar

5 bilspel

5 biltidningar

5 reflexvästar

Sture Bjarnelind

ARTIKELN HANDLAR OM

Bilar