Lamborghini fortsätter gäcka

Släpper ännu en detalj på nya bilen

Ännu en bild Är det en fågel? En fisk? Ett flygplan? Nix, det är ännu en bit Lamborghini.
MOTOR

Förra veckan släpptes en detaljbild på något som antas vara en ny bilmodell från italienska Lamborghini. Och nyligen släpptes nästa detalj - en sidobild på framvagnen.

Speulationerna går höga – vad är det för bil som ska visas i Paris?

Uppmärksamma läsare ser att bilens nos är något längre en föregångarnas. Det kan bero på att där under gömmer sig en motor. Och de bredare däcken kan behövas för att ge maximalt fäste och bra styregenkaper.

Enligt uppgifter till brittiska motorsajten Inside Line kommer den nya skapelsen inte att vara retro. Alltså inget uppfiffat bygge från förr. Glöm ny version av Espada, Jarama eller Urraco. Inte heller blir det någon superstadsjeep, enligt Inside Line.

Ingen stadsjeep

Nej, det som troligvis väntar Paris-besökarna är en fyradörrars super-sedan. Motoraltrnativen kan komma att variera - från Gallardons V10:a till Murcielagons V12:a. Eventuellt kommer Lamborhgini också att utveckla en ny V8:a.

Är det en super-sedan som släpps ur den italienska tjurfållan i Paris så får Porsches Panamera och Aston Martins Rapide akta sig för hornen när de får konkurrens i åka fort och dyrt-divisionen.