Sämsta parkeraren i världen har fått sin dom

Nu får Tripta, 62, inte köra bil på nätterna

Tripta Kaushal trampar på gaspedalen i stället för bromsen när hon ska perkera – och rammar två andra bilar på parkeringen till det lokala gymmet.
MOTOR

Kommer ni ihåg damen som försökte parkera sin BMW X5 på en Hyundai-sedan i slutet av förra året?

Nu har damen, som blev en världskändis på nätet, fått sin dom.

När hon backat sin stora BMW-jeep från de demolerade bilarna begår hon nästa brott – hon lämnar platsen utan att ta kontakt med vare sig polis eller bilägare.

I oktober förra året körde 62-åriga Tripta Kaushal in på parkeringen till sitt gym. När hon skulle parkera trampade hon på gaspedalen i stället för bromsen och hennes BMW X5 tog ett rejält skutt framåt – och stannade inte förrän den stod uppe på en Hyundai på andra sidan avgränsningsräcket på parkeringen.

Men Tripta stannade inte och kollade hur det gått med bilarna hon kört på, utan lämnade platsen illa kvickt. Dessvärre för henne filmades allt av en övervakningskamera, och filmen spreds snabbt över världen. På Youtube och massor av forum blev 62-åringen kallad för världens sämsta parkerare.

Hyundai utnyttjade snabbt tillfället och gav en ny bil till mannen som fått sin krossad under den stora BMW-jeepen.

500 dollar i böter

Nu har hon blivit dömd för förseelsen och för att ha smitit från platsen. 500 dollar i böter, och en villkorlig dom som innebär att under det närmsta halvåret får inte Tripta Kaushal köra bilen mellan klockan sju på kvällen och sju på morgonen.

Dessutom ska hon ersätta skadorna hon åsamkade de andra bilarna.

ARTIKELN HANDLAR OM