Monsterdiggarens Ducati

MOTOR

Ducatis Monstermodeller är en slags ikoner inom motorcykelvärlden. Runt om i världen finns enormt många inbitna anhängare till Ducatis Monsterfamilj.

620-modellen har varit populär bland främst tjejer och killar som är lite kortare i rocken och som vill fara fram med stil.

Styret är rakt och bidrar till god förarkontroll. Du sitter lätt framåtlutad. Föregångaren har lite mindre motor och förgasare i stället för bränsleinsprutning. Dessutom har 620-modellen aningen modernare stuk.

Motorn är inget effektmonster men vridmomentet är tillräcklig för att du ska kunna ha roligt ute på vägarna. Chassit är lättmanövrerat och vikten låg, vilket bidrar till att göra modellen till en smidig modell att handskas med, såväl i högre som lägre hastighet.

Gott rykte

Monster 620i passar bäst för dig som helst kör utan passagerare.

Tillbehörsprogrammet är omfattande och möjligheterna är oändliga för dig som vill ge ditt exemplar en personlig stil.

Monster 620i har ett gott rykte och inga återkommande fel eller brister att tala om.

Vill du ha ett bra budgetalternativ kan du även ta dig en titt på Monster 600. För dig som är sugen på något större kan Monster 900 eller 1000 vara ett intressant alternativ. Totalt sett är Monster 620i en läcker motorcykel med en stor portion utstrålning, ett underbart motorljud och ett trevligt chassi.

FAKTA

Ducati 620i Monster 2002

Motor: 618 cm3, 2-cyl, V-twin, 60 hk/9 500 varv, 53 Nm/6 750 varv. Sadelhöjd: 795 mm. Pris: 50 000 –

Liten och lättkörd, låg sadelhöjd.

MINUS

I minsta laget för dig över 180 cm.