De vann miljöbilarna

Sex lyckliga bilägare

NYHETER

Under perioden 1 januari till 2 mars tävlades det ut bilar på svenskaspel.se. Tävlingen är avslutad och sex personer har nu blivit lyckliga ägare till sprillans nya miljöbilar.

Här är de personer och motivationer som vunnit en varsin Volkswagen Golf MultiFuel miljöbil.

Vinnare vecka 9

"Nu är jag med i Svenska Spel, det kommer idrotten till del, var miljöbilen Trendline trogen, då vinner vi alla, luften och skogen."

Vinnare vecka 8

Mikael

"Att köra bil långa stunder, är miljömässigt en riktig blunder. Varmare blir vårt klimat, men en miljöbil det är smart. Svenska spel är ingen dum en, jag satsar och håller tummen."

Vinnare vecka 7

Maria, Örebro

"Svenska Spel och en miljöbil ger mig chansen, att besöka bortamatcher med närmaste fansen. När man hejar på älsklingslaget och miljön, blir segern alltid dubbelt skön!"

Vinnare vecka 6

Mattias, 34 år från Luleå

"Svenska Spel stor glädje sprider, med vinstregn och solskenstider. Jag vill också bli klimatsmart, miljöbil är en prima start."

Vinnare vecka 5

Mattias 38 år från Täby

”Endast genom Svenska Spel, Kommer drömmen mig till del, Hur jag praktiskt hjälper till, Vända trenden dit vi vill, Skönt att välja grönt på macken, Dra sitt stora strå till stacken, Drömmens mål görs lätt att tolka, I miljöbil ifrån Folka..."

Vinnare vecka 4

"Jag längtar efter tjejens pussar, men hon bor långt utanför stan och dit går inga bussar. Drömmer nu om Svenska Spels miljöbilsvinst när jag sussar!"