Vill se grekiska öar

Bo Hansson vann 500 000 kronor

1 av 5
Bo Hansson
NYHETER

Hela 500 000 kronor vann Bo Hansson på Tv-Triss. För vinsten vill han bland annat resa till den grekiska övärlden.

Söndag 15 juni 2008

Bo Hansson från Luleå blev på söndagen halv miljonär. 500 000 skrapade han fram på Tv-Triss. För den slanten ska han byta fönster på huset. Han vill även resa till den grekiska övärlden. Och så ska barnen få en slant.

Bo Hansson är 58 år och jobbar med bilskadeförsäkringar på Folksam.

Han tycker om att resa och då är favoritsällskapet hustrun Sonja Hansson. På fritiden tittar han gärna på idrott. Då är det ishockey och fotboll som gäller. Han trivs även med att vara ute i naturen och fiska.

Torsdag 12 juni 2008

Greger Bard är 35 år. Han kommer från Angered och jobbar som habiliteringspedagog på ett handikappboende.

I morse vann han hela 500 000 kronor på Tv-Triss. Det var hans pappa som köpte Trisslotten och vinsten delar Greger med sin pappa och sin bror.

Greger håller för fullt på att leta hus, så hans andel av vinsten kommer att gå till detta.

När han inte är i husletartagen spelar han golf, tränar på gym och springer. Familjen är också en viktig del av hans liv.

Onsdag 11 juni 2008

I morse vann Sven-Olof Eriksson 50 000 kronor på Tv-Triss.

Sven-Olof kommer från Örebro. Han är 73 år och pensionär. Tidigare arbetade han som bilmontör på Scania.

Sven-Olof har alltid saker på gång. Fixar han inte med egna huset hjälper han vänner och bekanta att installera luftkonditioneringar.

När han vill ta det lite lugnt läser han böcker eller löser korsord. Då och då blir det även en tur på cykeln.

För dagens vinst vill han resa till Kanarieöarna. Och kanske blir det något nytt till huset.

Tisdag 10 juni 2008

I morse vann Thomas Ringström 100 000 kronor på Tv-Triss. Den vinsten delar han med tre andra. Thomas älskar värme, så för tillfället är behovet av en medelhavsresa kanske inte så stort, men till det mörkare halvåret kommer vinsten väl till pass.

Thomas kommer från Kristianstad. Han är 48 år och jobbar på kansliet på KFUM Kristianstad där han bland annat är ansvarig då medlemmarna spelar bordtennis.

Bordtennis finns även i hans fritid, då han är tränare. Annars tittar han gärna på fotboll. Favoritlaget är Mjällby. När han vill komma bort från sportens värld går han på stan eller håller sig nära havet.

Måndag 9 juni 2008

Berth Andersson kommer från Borgholm på Öland. Han är 52 år och jobbar med att göra ost på Arla.

Fotboll är hans absolut största intresse. Han har tidigare varit fotbollstränare. Favoritlaget är inte helt oväntat, Kalmar FF.

För dagens vinst, som blev 200 000 kronor, vill han åka iväg på en resa med barnen. Berth vill även bygga ut sommarstugan.

ARTIKELN HANDLAR OM