Delar vinsten med mamma

Leila Ekberg vann 100 000 kronor

1 av 6
Leila Ekberg
NYHETER

Under veckan har 600 000 kronor fått nya ägare. Sist ut att skrapa var Leila Ekberg.

Söndag 22 juni 2008

Sist ut i Tv-Triss vecka 25 var Leila Ekberg. Hon fick med sig 100 000 kronor hem. Dagens vinst delar hon med sin mamma som blivit sjuk. Leila Ekberg ska boka en resa till solen till hösten, så att de har något att se fram emot.

Leila Ekberg är 40 år och kommer från Bro. Just nu är hon mammaledig.

Hon är sportintresserad och följer landslagen i ishockey och fotboll. Hon lyssnar gärna på äldsta sonen då han spelar gitarr.

Fredag 20 juni 2008, midsommarafton

I morse vann Göran Bäckström från Karlstad 200 000 kronor på Tv-Triss.

Göran Bäckström är 63 år. Han jobbar som försäljare av maskiner för kopparindustrin.

På fritiden motionerar han genom att promenera, med eller utan stavar, och cykla. Han gillar även att vara på sjön och är gärna ute och seglar.

För Trissvinsten kanske det bär av på någon resa. Eller så lockar sommarsverige till ett båtköp. Göran Bäckström funderar på att byta upp sig till en större båt.

Torsdag 19 juni

Sven-Åke Trulsson från Östersund skrapade Tv-Triss i den tillfälliga TV4-studion i Kungsträdgården. Resultatet blev 100 000 kronor. I höst åker Sven-Åke till Italien och pengarna kommer att komma väl till pass då. Men något mer kanske han hinner unna sig innan dess.

Sven-Åke Trulsson är 55 år och jobbar som skiftarbetare på en industri.

Hans fritidsintressen varierar beroende på årstid. Under sommaren spelar han golf och på hösten beger han sig ut i skogen då jaktsäsongen börjar.

Han cyklar gärna och har varit på en del vandrings- och cykelresor.

Onsdag 18 juni 2008

Familjen köpte en Triss-lott när de besökte sitt sommarboende i Göteborg. Johan Thuresson, som driver företaget Kvalitetshus i Vetlanda och hans fru Helena Asp Adolfsson kommer använda pengarna till sitt eget husbygge.

Dessutom har föräldrarna lovat att barnen – som skrapade lotten tillsammans – att de får bestämma över 50.000 kronor av vinsten. Och barnen vet precis vad de vill, nämligen åka till Disneyland. Om det blir några pengar över så kommer de att investeras i en förstabil till äldsta sonen som nu är 16 år gammal.

Tisdag 17 juni 2008

I morse vann Sejad Zukanovic från Helsingborg 50 000 kronor på Tv-Triss.

Sejad Zukanovic är 47 år och på grund av ryggproblem är han sjukpensionär. Innan ryggproblemen jobbade han som lagerarbetare.

Sejad Zukanovic går ofta på promenader och besöker en sjukgymnast med jämna mellanrum.

För dagens vinst vill han gärna resa runt och se mer av Sverige.

Måndag 16 juni 2008

Först ut att skrapa Tv-Triss vecka 25 var Gun Svensson från Värnamo. Lotten fick hon på sin födelsedag och i morse fick hon med sig 50 000 kronor hem.

Gun Svensson är 41 år och är fabriksarbetare. Hennes stora intresse är hennes barn. Hon intresserar sig även för det övernaturliga, som spöken och andar.

För vinsten vill hon ut och resa. Amerika är det som lockar mest. Hon kan även tänka sig att lägga en del av vinsten på nya möbler till huset.