Glitterbingo

Nypremiär av det populära Bingospelet

NYHETER

Nu har du chans att vinna minst 100 000 kronor på Glitterbingo. I dag startar svenskaspel.se upp en ny omgång av det populära spelet.

Foto: jhghjhg

Måndagen den 2 juni startar svenskaspel.se upp en ny omgång av populära Glitterbingo. Jackpotten startar på 100 000 kronor – och eftersom spelet är så omtyckt finns möjligheten att den växer mycket fort! 40 procent av din insats går direkt till att bygga upp jackpotten.

Glitterbingo pågår till den 15 juni. Spelet är öppet från 07.00-01.00, varje dag. En bricka kostar 15 kronor och du väljer själv hur många brickor du vill delta med.

Väljer du att spela med fler brickor kan du med fördel välja att datorn ska automarkera dina siffror. Då kryssar du i rutan ”Automarkering” som ligger precis ovanför ”Bingo-knappen”. Skulle du missa att klicka på ”Bingo-knappen” om du får Bingo känner datorn av detta. Du riskerar alltså aldrig att missa en vinst.

Glitterbingo är ett klassiskt Bingospel där du spelar mot andra. Här gäller det att få Bingo först. Den eller de som får Bingo först tar hem hela vinstpotten. Bingo får du om du får ennvågrätt rad på en bricka.

För att vinna jackpotten, som alltid är minst 100 000 kronor, på Glitterbingo gäller det att få Bingo inom nio dragna nummer.

Tävla i chatten

Varje kväll är det dessutom tävlingar i chatten. Mellan 18.00 och 22.00 har du chans att vinna glittriga priser i form av presentkort från Guldfynd.

Som vanligt är det kunskapsfrågor som gäller och det är chattvärdarna som håller i tävlingarna. Så den som är allmänbildad är definitivt med i matchen.

Vill du veta mer om hur Glitterbingo fungerar kan du klicka på fliken ”Spelguide” då du är inne i Bingoportalen.

FAKTA

Spelkonto

För att kunna spela Bingo på svenskaspel.se behöver du ett Spelkonto. Det kostar inget, du förbinder dig inte till något och du väljer själv hur mycket du vill spela för. Dock max 1 000 kronor per dag.

Spelkontot skaffar du enkelt genom att klicka på ”Bli kund!” längs ner i Bingoportalen. Följ de enkla instruktionerna och inom ett par minuter har du ett Spelkonto och är redo att spela Bingo.

Du kan också spela Bingo direkt på aftonbladet.se/bingo genom att logga in längre ner på sidan.