Här är tidernas största bingovinst

Två svägerskor delar på 14 miljoner kronor.

NYHETER

I slutet av januari fick Storbritannien två nya miljonärer. En bingobricka gav dem den största bingovinsten någonsin: 14 miljoner kronor

– Jag är överväldigad och chockad. Nu har min man slutat klaga på att jag spelar bingo, säger Christine Bradfield, 53.

Foto: Malin Bonde

Svägerskorna Christine Bradfield, 53, och Lorraine Williams, 57 har spelat bingo i många år tillsammans och kommit överens om att dela alla sina bingovinster.

I slutet av januari kom den stora turen till svägerskorna.

Tillsammans satt de i en bingohall i Mertyr Tydfil i södra Wales i Storbritannien när jättejackpotten föll ut: 14 miljoner kronor på en bingobricka. Spelet var en del i ett nationellt nätverk i Storbritannien.

– Min man har klagat på att jag lagt ner för mycket tid på bingo. Nu klagar han inte längre, säger Christine Bradfield till Daily Mail.

Christine jobbar i kundmottagningen på en bilverkstad. Hon kommer att ha kvar jobbet, men shoppa för en förmögenhet varje dag.

Efter vinsten firade hon med att spruta champagne och svägerskorna kommer nu att göra en kryssning tillsammans – och spela mer bingo.

– Jag har ingen panik med att spendera pengarna. Bara några shoppingturer och ta det lugnt och tänka på framtiden. Jag har jobbat hårt hela livet och förtjänar lite lyx, säger hon.

Svägerskan Lorraine Williams är lika lycklig som Christine. Hon har firat tillsammans med maken Robert, sonen Tony och de tre barnbarnen.

– Jag skrek rakt ut när jackpotten kom: Chris vi har gjort det!

Bingoutroparen Mike Wiltshire ropade ut numren när superjackpotten kom:

– Alla i lokalen blev helt vilda. Det var helt galet, ryktet spred sig snabbt i stan och före kvällen visste alla vad som hänt.

ARTIKELN HANDLAR OM