Karatemästare vann 50 000

Ingen kommer knycka de pengarna!

1 av 4
Tore Karlsson
NYHETER

I fredags vann Tore Carlsson från Fors 50 000 kronor på Tv-Triss i TV4 Nyhetsmorgon.

Fredag 27 juni 2008

Tore Carlsson, 58, från Fors är karateinstuktör och naturligtvis har han svart bälte i denna sport. Så ingen ska väl kunna ta några vinstpengar från från honom? Det skulle i så fall vara barnen som säkert får sig en slant.

I morse vann Tore Karlsson nämligen 50 000 kronor på Tv-Triss. Den del som inte går till barnen ska han använda till att rusta upp huset eller kanske börja titta på en ny bil.

Tore Karlssons största intresse är karaten. När han inte har karatedräkten på jobbar han lite extra som chaufför.

Onsdag 25 juni 2008

För 83 åriga lantbrukaren Alice Andersson från Langås började onsdagsmorgonen perfekt. Inte nog med det soliga sommarvädret, hon skrapade även fram 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon. Pengarna tänker hon använda till att reparera huset, vilket är ett av hennes stora intressen. Det finns alltid mer att fixa! Även badrummet ska få sig ett lyft med hjälp av det nya tillskottet i kassan.

Nuförtiden är Alice pensionär och tycker om att laga mat eller syssla med handarbete, men tidigare var hon lantbrukare med ko och grisuppfödning.

Tisdag 24 juni 2008

Marianne Börjesson från Fjärås vann 300 000 kronor i morgonens Tv-Triss. För Marianne Börjesson kommer vinsten som ett perfekt tillskott till pensionen om några år. Hon skulle även vilja bege sig ut på en resa och kanske ordna ett nytt boende. Har hennes barn tur kanske de får ta del av kakan.

Marianne Börjesson är 58 år och jobbar som kontorist.

Då hon inte sitter på kontoret är hon ute och rör på sig och går på gympa. Hon påtar även en del i trädgården och pysslar med huset.

Måndag 23 juni 2008

Britt-Marie Sjöström var först ut i veckans Tv-Triss. Hon fick 200 000 kronor med sig hem till Fellingsbro, utanför Arboga.

Britt-Marie Sjöström är 58 år och driver ett eget elinstallationsföretag. Företaget har även en butik och utför reparationer.

Hennes största intresse är matlagning. Fisk och skaldjur hör till favoriterna.

Britt-Marie Sjöström bor på en gård på landet och det är hennes son som driver den. Pyssla med blommor i trädgården blir därför ett naturligt inslag i Britt-Marie Sjöströms fritid.

För vinsten ska hon antingen rusta upp huset eller bege sig ut på en resa. Då är det Spanien, Italien eller Grekland som lockar. För 200 000 kronor kanske hon kan få en bit av båda kakorna.

Lina Thorén