Obamas styvmamma slappnar av med Bingo

Har haft många sömnlösa nätter

NYHETER

Kezia Obama har lidit många sömnlösa nätter då styvsonen Barack Obama klivit allt närmre dörren till Vita Huset. För att lugna nerverna och koppla av spelar hon Bingo.

– Bingo är verkligen spännande, säger hon i en intervju i Bracknell Forest Standard.

Foto: Pontus Höök

Kezia Obama, 67, bor i Bracknell. Hon var gift med Barack Obamas far, Barack Senior som dog i en bilkrasch då Barack Obama var 21 år. Och hon är övertygad om att Barack Obama kommer att gå hela vägen i presidentvalet.

– Jag har inte mått så bra den senaste tiden eftersom jag har legat vaken på nätterna och tänkt på valet, berättar Keiza Obama för Bracknell Forest Standard. Jag tittar på allt på tv, och på grund av tidsskillnaden är det alltid sent, fortsätter hon.

Alltid Bingo

Kezia Obama är en Bingofantast. Trots all drama och stress kring Barack Obama tar hon sig alltid tid till den dagliga promenaden till Boule Lane och Piont Bingo. Hon vill se om hon har något av styvsonens vinnande magi. På Bingohallen samlas både unga och äldre.

– Alla älskar Bingo! Det är verkligen spännande. Du måste bara hålla tummarna, säger Kezia Obama.

Till Bingohallen har hon alltid med sig bästa väninnan, Boule Layne.

– Hon är min bästa vän som jag spelar Bingo med. Jag tänker inte på Barack Obama, säger Boule Layne till Bracknell Forest Standard.

Vart än Kezia Obama går har hon alltid ett Barack Obama-märke på sig.

Hon hoppas att Barack Obama ska hälsa på henne i Bracknell snart. Men är osäker på om det blir något besök på Bingohallen då.

– Jag tror inte att han skulle tycka om Bingo, säger Kezia Obama.