SÅ HÄR ENKELT TÄVLAR DU OM EN PEUGEOT 107

Registrera dig som kund på aftonbladet.se/bingo och du är med och tävlar om bilen

Foto: Peugeot
NYHETER

Tävla och vinn en Peugeot 107.

Registrera dig som Bingokund på aftonbladet.se/bingo och skriv en fyndig slogan om varför just du ska vinna bilen.

Skrapade du fram tre Plusloggor på skrapet på lotten i tv-bilagan? Grattis – du får två månaders medlemskap i Aftonbladet Plus (värde 38 kr, gäller endast dig som inte redan är plusmedlem.)

Dessutom är du med och tävlar om en Peugeot 107 – värde 103.900 kronor. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och sedan registrera dig som Bingokund hos aftonbladet.se/bingo här. Aftonbladet Plus är betaltjänsten på nätet för dig som vill ha allt på Aftonbladet.se. Genom att registrera dig här, skriva en slogan, samt bli Bingokund får du två månaders medlemskap i Plus.

Dessutom är du med och tävlar om en splitterny Peugeot 107 värde 103.900 kronor.

Biltävlingen pågår från den 10 till den 21 september.

Så här enkelt är det att få två månaders plusmedlemskap och tävla om bilen:

1. Registrera dig som Bingokund hos Aftonbladet. Är du inte kund hos svenskaspel.se klickar du här på ”

” och skapar ett Spelkonto. När du är klar fyller du i tävlingsformuläret här nedan. Är du redan kund hos svenskaspel.se använder du dina befintliga spelkontouppgifter och fyller i här nedan.

2. Registrera alla dina uppgifter i tävlingsformuläret härnedan och skriv sedan en fyndig slogan till varför just du ska vinna tävlingen.

3. Nu är du med och tävlar om bilen! Dina inloggningsuppgifter till Plus mejlas till dig.

Tävlingsformulär

Tävlingsregler

Tävlingen arrangeras av Aftonbladet.

Alla nya kunder som spelar Bingo på aftonbladet.se/bingo under perioden 10-21 september är med och tävlar om en Peugeot 107. Som ny kund räknas de som inte spelat Bingo på www.aftonbladet.se/bingo innan den 10 september.

Värdet på bilen uppgår till ca 103 900 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priserna kan ej lösas in mot kontanter. Humor och fyndighet är utslagsgivande kriterier. Vinnarna meddelas per telefon och vinnarnas namn presenteras även på aftonbladet.se/bingo och svenskaspel.se senast den 10 oktober 2008.

Juryn består av David Nordberg och Nicole Melleroth på Svenska Spel samt Anders Wallner på Aftonbladet. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på AB Svenska Spel, Casino Cosmopol AB och Aftonbladet äger ej rätt att delta i tävlingen.