Skrapade åt mostern

Anders Linné vann 100 000 kronor

1 av 6
Anders Linné
NYHETER

Söndagen den 28 september skrapade Anders Linné Tv-Triss åt sin moster Disa. Vinsten blev 100 000 kronor.

Söndag 28 september 2008

Anders Linné från Enskede avslutade veckan med att skrapa Triss i tv. Vinsten blev 100 000 kronor. Vinsten är egentligen inte Anders Linnés, utan han skrapade lotten åt sin moster Disa.

Anders Linné är 29 år och jobbar som internrevisor. Han är intresserad av bilar, sport och går gärn på en och annan konsert.

Vad moster Disa använder dagens vinst till återstår att se, men det kanske inte är helt omöjligt att Anders Linné får en slant för besväret.

Fredag 26 september 2008

På fredagsmorgonen skrapade Christer Hjortfram 300 000 kronor på Tv-triss. Han har ännu inte bestämt vad vinsten ska gå till. Men det finns alltid hål att stoppa vinstpengar i.

Christer Hjort är 41 år och bor i Borlänge. Där jobbar han på Borlänge Energi.

Barnen är hans största intresse och följer ofta med dem på deras träningar, bland annat fotboll.

Vad än Christer Hjort väljer att göra för sin vinst kan han säkert täppa igen ett par hål.

Torsdag 25 september 2008

För ett par timmar sedan skrapade Elisabeth JohanssonTv-Triss, vilket resulterade i att hon promenerade ut från TV4-studion med 100 000 kronor.

Elisabeth Johansson är 37 år och bor i Bankeryd utanför Jönköping. Hennes intressen är först och främst den pågående husrenoveringen. Men hon gillar även datorer, soduko och småpyssel. Hon tillbringar så mycket tid hon kan med familj och vänner.

Elisabeth Johansson har många planer för vinsten. Dels har hon lovat dottern en lekstuga och dels kommer en del gå till husrenoveringen. En resa till Australien skulle inte heller sitta fel för hennes del.

Onsdag 24 september 2008

Onsdagsförmiddagen började utmärkt för Maria Hermansson då hon besökte TV4-studion och skrapade fram en halv miljon kronor på Triss.

Maria Hermansson är 34 år och bor i Fjärås, som ligger i Kungsbacka nedanför Göteborg. Hon jobbar som adoptionshandläggare, med internationella adoptioner.

Familjen Hermansson har precis byggt hus så en del av dagens vinst kommer att läggas på nybygget. Maria Hermansson skulla även vilja resa till Australien.

Hennes största intressen är resor, andra kulturer, mat och trädgården.

Tisdag 23 september 2008

På tisdagsmorgonen skrapade Glenn Andersson Triss i TV4-studion. 100 000 kronor fick han med sig hem till Upplands Väsby, norr om Stockholm.

Glenn Andersson är 60 år och jobbar som fritidsledare på en skola.

Hans är mycket intresserad av idrott och favoritlaget är AIK. Han gillar även att resa.

För dagens vinst vill Glenn Andersson resa. Nu när hösten står för dörren kanske det lutar åt en resa söderut till varmare breddgrader med badvänligt vatten.

Måndag 22 september 2008

Lars-Anders Ehrman inledde måndagen och veckan med att skrapa Triss i TV4-studion. Hela 200 000 kronor blev vinsten.

Lars-Anders Ehrman är 59 år och bor i Västra Frölunda. Där är han delägare i ett måleriföretag.

Hans största intresse är golf och han tillbringar dessutom gärna tid på sjön.

Dagens vinst kommer inte helt otippat att gå till en golfresa någonstans i världen. En del av vinsten skulle Lars-Anders Ehrman även vilja investera.