BingoLive – Bingo som du aldrig sett det förut

Tydlighet, design och funktion i fokus

1 av 2 | Foto: Istockphoto.com
NYHETER

Måndagen den 15 september öppnades dörrarna till nya BingoLive på svenskaspel.se. Snyggare design, tydligare spel och många nya funktioner väntar alla Bingoentusiaster.

– Vi ville skapa en förbättrad spelupplevelse, säger Nicole Melleroth, projektledare för Bingo på svenskaspel.se.

Nu har hela svenskaspel.se fått en uppfräschning och Bingo är inget undantag. Med nya funktioner, ny design och bättre överskådlighet ska spelarna få en förbättrad spelupplevelse på Bingosajten. Bingospelarna själva har haft en stor del i detta arbete, då de har fått vara med och lämna synpunkter och önskemål.

– De mest påtagliga förändringarna kan man nog uppleva att designen är, dock ser vi att spelarna redan uppskattar det, säger Nicole Melleroth. Det är ju samma spel, men de och sidan har fått en ansiktslyftning.

Nya funktioner

Förutom en helt ny och modern design finns ett flertal olika nya funktioner.

Har du ett turnummer? Nu kan du enkelt se till att dina bästa nummer finns med på alla dina Bingobrickor. Genom att klicka i rutan med turnummer under spelinställningar längst ner till höger väljer du själv vilket eller vilka nummer som ska vara med på brickan. Du kan max välja fem nummer.

Valmöjligheten ökar på fler sätt. Förutom att fajtas om jackpotten kan du även spela på vilken slutsiffra eller vilken bokstav den sist dragna bollen kommer att ha. Dessa tilläggsspel hittar du bredvid Spelinställningar

Självklart finns många av de gamla uppskattade funktionerna kvar. Du kan till exempel fortfarande välja vilken duttsymbol du ska använda, alltså hur dina siffror ska markeras, och välja att datorn ska automarkera siffrorna åt dig.

Fler chattvärdar

Den populära chatten finns fortfarande kvar och nu får spelarna möta chattvärdarna oftare.

– De finns på plats varje dag från lunchtid till sen kväll, berättar Nicole Melleroth. Nu till en början finns de främst där för att guida spelarna, så att de snabbt kan få svar på sina frågor.

Chattvärdarna kommer även som tidigare att köra frågetävlingar och de omtyckta radiosändningarna kommer att höras igen. Dessutom kommer det att visas live tv-sändningar från radiostudion, direkt på Bingosajten.

Premiärbingo

I samband med den nya sajten startades även Premiärbingo. Det är ett Variantbingo med fem deldragningar och därmed fem vinstchanser. Och i den sista deldragningen är det jackpotten som står på spel. I den första dragningen gäller det att fylla en lodrät rad. I den andra två vågräta rader och så vidare. En bricka kostar fem kronor och jackpotten är alltid på minst1 000 kronor. Spelet är öppet varje dag mellan 18.50 och 21.10.

– Spelet är populärt för att vinna jackpotten ska du få full bricka inom 58 nummer, säger Nicole Melleroth.

Spelbudget

Tidigare var det tillåtet att spela på lotter och spel för 1 000 kronor per dag. Nu är den nya veckobudgeten här.

– Många av våra kunder har önskat en budgetfunktion. Den har tidigare funnits på poker, men finns nu till alla våra spel.

På svenskaspel.se kan du sätta din egen veckobudget och själv bestämma hur mycket du kan spela för under en vecka.

– Veckobudgeten innebär att kunden själv måste sätta en gräns för hur mycket pengar han eller hon vill föra över till sitt spelkonto varje vecka. Var gränsen sätts är helt och hållet upp till kunden själv. Kunden kommer att kunna sänka sin budget direkt men måste vänta till följande vecka för att en höjning ska gå igenom, fortsätter Nicole Melleroth.

Nu är det dags att utforska alla nya funktioner och nyheter på BingoLive på svenskaspel.se. Du kommer att upptäcka fler och bättre förändringar. Och känner du dig vilsen är det bara att fråga i chatten eller ringa kundservice.