Många nyheter i Bingohallen

Premiär för tre helt nya spel

1 av 2
NYHETER

Den 1 september öppnades portarna för tre helt nya Bingospel på svenskaspel.se. Det är både variantbingo och klassisk Bingo. Och alla tre har riktigt smaskiga jackpotter.

Efter sommarsuccéer som Grillbingo och Kräftbingo är det nu dags för tre nya spel att äntra Bingohallen på aftonbladet.se/bingo och svenskaspel.se. Koi, Nian och Tio laxar är namnen att lägga på minnet.

Den 1 september klockan 11.00 hade Nian premiär. Och det var mycket uppskattat av spelarna. På chatten delade de med sig av sina synpunkter:

”Kul att det kommer ett nytt spel. Ska testa det nu” skrev Bingospelaren Ingrid.

”Kul med nytt spel, hoppas på nybörjartur…” fortsatte Charlotte.

Spelaren Therese var inte sen att hänga på: ”Måste bara ta en omgång till. Detta var ju ett kul spel.”

Så fungerar spelen:

Koi

Är ett klassiskt Bingo där det gäller att få Bingo först av alla. Den eller de som först får Bingo tar hem hela vinstpotten.

För att få Bingo på Koi gäller det att fylla en lodrät rad eller en vågrät rad. För att ta hem jackpotten gäller det att få en full rad inom nio dragna nummer. Jackpotten startar alltid på 15 000 kronor.

Koi är öppet varje dag mellan 06.00 och 11.00. En Bingobricka kostar 12 kronor och du väljer själv med vilka och hur många brickor du vill delta med.

Tio laxar

Här är spelet som ger dig -– just det – tio laxar (10 000 kronor) i jackpott. Tio laxar är ett variantbingo vilket innebär att det finns fem vinstchanser i varje dragning. I den första deldragningen gäller det att få en full rad. I den andra gäller det att fylla två vågräta rader, och så vidare. För att ta hem jackpotten måste du få en full bricka inom 54 dragna nummer. Då tar du hem minst 10 000 kronor.

En bricka i Tio laxar kostar 18 kronor och du kan spela varje dag mellan 17.00 och 21.00.

Nian

Nian är en mönsterbingo. Här gäller det att pricka in rätt rutor, så att 18 rutor bildar mönstret av en nia. På varje bricka är rätt rutor markerade med en annan färg, så du ser enkelt vad som krävs för Bingo.

Jackpotten på Nian startar passande på 9 999 kronor. Och den stiger hela tiden. Får du Bingo inom 44 dragna nummer tar du hem jackpotten.

Precis som namnet säger kostar en Bingobricka nio kronor. Nian är öppet för spel varje dag 14.00 – 17.00 och 21.00 till midnatt.

I alla spel kan du själv markera de nummer som dras. Eller så kan du be datorn fylla i rätt nummer genom att kryssa för rutan ”Automarkering” i fältet ”Mitt spel”.

När du har ett nummer kvar till Bingo färgas raden i brickan gul. Får du Bingo ändras färgen till röd. Och då gäller det att klicka på Bingoknappen som sitter nere till höger. Skulle du ändå missa att trycka på Bingo känner datorn av detta. Du riskerar därmed aldrig att missa en vinst.

FAKTA

Spela här

Du kan spela direkt på aftonbladet.se/bingo genom att logga in som vanligt i Bingohallen längre ner på sidan.

Är du inte kund på svenskaspel.se ska du först skapa ett Spelkonto. Det gör du i tre steg. Börja med att klicka på "Bli kund" och följ sedan de enkla instruktionerna.